yani eskiden her kademe nakış gibi işlenirdi. ve her kademe sindirilirdi
yani eskiden her kademe nakış gibi işlenirdi. ve her kademe sindirilirdi
Yeni zirve yapar bu kapanışa kadar...
(İmza: Strobull)
dön lan aşağıya terbiyesiz![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
katılıyorum şövalye,kurumlar gizlendiğinden beri bel altı işlemler oluyor,direkt kafa koparmaya oynuyorlar..
5 dk lık barda 700/800 puan gitgeller oluyor hiçbir şey yokken..
ilk başta kurumların gizlenmesinin iyi bile olabileceğini düşünüyordum kendi adıma ama çark ettim,hiç iyi olmadı benim için..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Bu hıza yetişebilmek mümkün değil..Bu hareketler devam ederse vadeliye bırakmak gerekecek...Deli dana gibi savruluyor...
İspanya harbidende büyük karın ağrısı olur, piyasalar ispanyayı konuşmaya başladıysa, bu diğerlerine benzemez, eninde sonunda ispanyada teslim olur, ama sanırım diğerlerinden çok daha fazla piysaları etkiler, bu etki düşüş yönünde olacaktır, aksi düşünülemez.
İspanyanın CDS leri 10 u geçmiş, bizimki bile 1,5 diyolar, irlanda 3, yunanistan 5 civarındaymış, buna göre hesabı iyi yapmalı, benim hesabıma göre epey global piyasaları etkiler ve sanki kriz olmuş gibi bir etki olur.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ey yüce rabbim bana akıl ver ya..83600 de bu kadar netken döneceği neden kapatmadım bu şortları..![]()
![]()
![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri