bakıyorum..30 dak da tobomu oo..bizde..eyvahlar olsun..63500 veya üstü..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Aslında ağlamak deyil topluca kafa yeme moduna girip halay işine girsek belki bir faydası olur sanıyorum...
Hani padişah vergileri artırdıkça halk ağlıyor,ağladıkça vergileri artırıyor durum nedir diyor en sonunda habercisine..
padişahım millet kafayı yemiş artık aldırmıyor oyun kurup oynuyorlar diyince...
O halde işimiz zor diyor padişah...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ula ne zırlak bir forum olmuş burası be...zırlamayın daaaaa..düşeceğiz ayuuuuuu
pambıııkkkk..senin sitede fişi biraz çekmiş..tırstın dimi![]()
vallahi sabrım kalmadı benim.. bakın yakında forumda olay çıkartır, ortalığı birbirine katarsam suçlu ben değilim aha da PALA dır..sonra Hellim beni yasakaldığında hafifletici sebep olarak kullanabilirim bunu dimi..
![]()
ben daxa bakarım..dax kapanışa göre ekside fdow eksi olursa..olur bu iş..banane..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri