Aslında piyasa düştü, fekat durdurdular, o esnada dolar taş kesti, dxy aşağı basıldı, efg 500 alış yaptı, sabah sattıklarını geri aldı, tuzak süsü verildi,
sonuç zorlanıyorlar,
Aslında piyasa düştü, fekat durdurdular, o esnada dolar taş kesti, dxy aşağı basıldı, efg 500 alış yaptı, sabah sattıklarını geri aldı, tuzak süsü verildi,
sonuç zorlanıyorlar,
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
abi ben ev telefonu kullanmıyorum elime alıpta birisini aramış değilim.aynı şekilde eşimde kullanmıyor.atıl vaziyette duruyor her ay boş yere bilmem kaç lira sabit ücret veriyorum.yazık ya vallahi.ayıp ya...
sırf ADSL yüzünden kapattıramıyorum hattı.
superonline eyiymiş ama bizde site değiliz.olmadı o zaman![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bugün de yine güzel ülkemin güzel insanları bildiklerinden şaşmayıp ters yönden gelmeye devam ettiler... Karşıdan gelen bir aracı tam durduracaktım ki bir de baktım kullanan bir polis memuru... Güler misin ağlar mısın... Polis de bunu yaparsa...
Başka sözüm yok hakim bey...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Yaptığımız degaj karşı kaleye gol olmasa bari.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
önce nakiti alalım..danışmanlık sonra...çelik topuk zırhı 500 ytl...1500 ytl her durumda kar..yada şöyle yapalım..ben 1500 e aynı opsiyonu pambık a açayım...kontratı ona satayım..ben her durumda 500 ümü alırım..pambık ise ister riskini alır topuğun, isterse 1000 e başkasına satar..ben bu garanti 500 ümü teminat gösterip bir bankadan 2000 kredi alırım..bunu yabancı bir bankada vadesiz hesaba kor teminat gösterir 8000 de ordan kredi alırım..way **
BANGA mühim
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri