Sayfa 1024/5549 İlkİlk ... 2452492497410141022102310241025102610341074112415242024 ... SonSon
66581 sonuçtan 12.277 ile 12.288 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    825 altında, 600-650 seviyesi altında kalışa iş bitecek, aşağısı böle,...

demek oluyorki, 825 tutan, 600 e kadar halen fake var, ölese sartlı short girn bir kişi, 600 altında emir yazarsa sonuç alır,...825 üstünde short bu işe katlanmak zorunda,.....
    bunu iyi analiz etmşiz, dört olay vardı burada,

825 tutan fiyat, ok,...tuttu hekketten,.....
    825 te shortlayan azaba katlanır demşiz, ok,...azabı bulmuşuz,....
    600 e kadar bu 825 in fake si var demşiz, ok,...incelik göstermişiz...
    600 altında kalış short demşiz buda, ok,.....kalamadı bu haliylen,....

short girdim devam shorta,....shortum macro,...dji ve dxy bu halini sürdürürse bizdeki kredi kartlarına bile yasak gelir,.....

dji petrol düşürerek emerginglere nefes aldırıyor,.....örnek pariteyi düşürerek dxy görece artırır,...bu burada faize ve usd ye hafif dokunur, bunlar hep ayar,.....çok yazdım ne demek istediğimi bir daha bir daha okuyun, aşı dedim genel olarak,....

ama dji ya buraya para vercek el altından eğer kendi yükselirse, yada kendini aşağı bırakmalı, konu sade burasıda deyil, çünkü...buranın farkı örnek brasil faiz artırıken burası sabit bırakıyor, buna halka hormon dedik ve anayasa reformunda kendini buluyor, bunları işete ince yazıyorum anlaşılması için,......

dji ye ise dedikki çok öteden yazdık iiki üç hafta olur galiba, 12309 üstünde kalmalı dedik, glob buna bakar,....

dji eğer 11862 yi kırsa idi,....bence daha iyi ederdi,....glob satıyordu ve oraya kadar da epeyi satmıştı,.....çok sıkıştı demekki,.....dji,...yada düşük petrol üzerinden bayrak dikmeye çalışıyor,...işte bu meyanda...

burada usd artmaz ise, cari küçülmez bütün önlemlere rağmen, geriye el altından ulufe kalır buraya yama için, yada dji vermezse bunu bu olmazsa ilerleyen zamanda yani burası mecbur faizi yukarı basar ki halk banklara da faize yatsın diye ilk etapta 3-5 ay daha dönelim diye,.. bakacağız bunlara....

eğerki önce usd yükselir tatlılık kaçarsa bunda, peşinden faiz baskı için yükselirse, dikkat dadlı olmayacak agresif olacak, anayasa of olur, başka proceksiyon vardır, self difıns gibi, yani ülke kendini savunuyordur,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 12 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

diğer seçenekte dji nin 12309 a kadr gevşeyip bunu tartması, bu herkes için iyi olur,...75825 bakarız o meyanda, veya yaklaşırız,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 10 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

iyi haftalar cümleten sinirlere hakim olun, ha sağlık çok daha önemli,.....

20 yılın khaltını temizliyor dji,......1991-2011 bakın .......böle, ya temizler ya temiz olur,....

dünya eskiden düzdü, sonradan yuvarlak oldu, bunu unutmayın,.....

6. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunu iyi analiz etmşiz, dört olay vardı burada,

825 tutan fiyat, ok,...tuttu hekketten,.....
    825 te shortlayan azaba katlanır demşiz, ok,...azabı bulmuşuz,....
    600 e kadar bu 825 in fake si var demşiz, ok,...incelik göstermişiz...
    600 altında kalış short demşiz buda, ok,.....kalamadı bu haliylen,....

short girdim devam shorta,....shortum macro,...dji ve dxy bu halini sürdürürse bizdeki kredi kartlarına bile yasak gelir,.....

dji petrol düşürerek emerginglere nefes aldırıyor,.....örnek pariteyi düşürerek dxy görece artırır,...bu burada faize ve usd ye hafif dokunur, bunlar hep ayar,.....çok yazdım ne demek istediğimi bir daha bir daha okuyun, aşı dedim genel olarak,....

ama dji ya buraya para vercek el altından eğer kendi yükselirse, yada kendini aşağı bırakmalı, konu sade burasıda deyil, çünkü...buranın farkı örnek brasil faiz artırıken burası sabit bırakıyor, buna halka hormon dedik ve anayasa reformunda kendini buluyor, bunları işete ince yazıyorum anlaşılması için,......

dji ye ise dedikki çok öteden yazdık iiki üç hafta olur galiba, 12309 üstünde kalmalı dedik, glob buna bakar,....

dji eğer 11862 yi kırsa idi,....bence daha iyi ederdi,....glob satıyordu ve oraya kadar da epeyi satmıştı,.....çok sıkıştı demekki,.....dji,...yada düşük petrol üzerinden bayrak dikmeye çalışıyor,...işte bu meyanda...

burada usd artmaz ise, cari küçülmez bütün önlemlere rağmen, geriye el altından ulufe kalır buraya yama için, yada dji vermezse bunu bu olmazsa ilerleyen zamanda yani burası mecbur faizi yukarı basar ki halk banklara da faize yatsın diye ilk etapta 3-5 ay daha dönelim diye,.. bakacağız bunlara....

eğerki önce usd yükselir tatlılık kaçarsa bunda, peşinden faiz baskı için yükselirse, dikkat dadlı olmayacak agresif olacak, anayasa off olur, başka proceksiyon vardır, self difıns gibi, yani ülke kendini savunuyordur,....
    yani öle bir şeyki siyasal gelişmelerden yola çıkarak, self defance, örnek iktidar milliye dönerken, muhalefet global oluyordur, siyasi gelişmeler ilginç çünkü, yemin etmeme v.s, suriye yede sıkıştık, ucunda iran var, du bakali ne olacak,....cık cık yav, tarihi olaylar hep,...tanık oluyoruz,....

allah sonumuzu hayır etsin,........güçlü ve muzaffer çıkalım lem, para müğim deyil,.....

8. 11 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

yani yazdıkça yazasım geliyor, şimdi 12309 da bayrak dikemeszse petrolün üstünden, kalamazsa, petrole yol gözüküyor, petrol ve emtialar düşmeye devam,....

çünkü dji düştükçe, petrol ve emtiyaları aşağı basacakki globu tutabilsin, bundan önceki süreçete tam tersi, para basıp bunlara emdiriyordu, şimdi fed tekrar para basabilirim demiş, sıkışmış fena,.....borçlanma tavanınıda yükseltemiyorlar, orada cumhuriyetçi demokrat yani eski proceksiyonla yeni proceksiyon birbirine girdi, zira yeni proceksiyon eski proceksiyonun günahlarını sayfa sayfa wicki leakslarla dökmeden yükseleme z işleyemez çalışamaz, eski petrolcüler körfezciler afgancılar ve petrole vuranlarda bunu önlemek için senatoda taş koyuyorlar tasarıya,....kendilerini koruyorlar, geçemişte statüko ve statükocu yazılarımda aslen buna dokunduruyordum, bak zaman ilerledi yerine yerleşiyor, dominik abide aklandı, taciz etmemiş hatunu,.....

10. 14 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

cık, cık yav,....

felsefeci şöle demiş,
    ''bilmek benim mutluluğumdur'' kalın sağlıcakla....

12. 10 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    16.788
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    640
    Toplam Teşekkür
    151 Yazısı Teşekkür aldı

Sn İndregandi tüm emekleriniz için teşekkürler
    cümleten hayırlı akşamlar iyi bir haftasonu dilerim ...

14. 9 Kullanıcı eyyüp tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

aylık graf, ne zamandır bakmadık, ....şöle bir bakarsk alttaki yuvarlak içine alınmış indik kırmızı ve mavi yukarıda öpüşmüş ve 4 aydır yatay gösreriyor,.....bende bekliyorum,...yakarıdaki bant ise zaman zaman fiyatlar düştüğünde kızarıyor, işte yükseldiğinde topluyor,...yere alamdım bir zamanlar aylık nokta bile vermiştim, dlgınlık kaçırıyorum, ama bu vurursa telafisi yok, ya graf üstündeki penbe indiği aşağı düşürecek, iyileşecek, ya alt indikatörde kırmızıyı aşağa düşürüp iyileşecek, ya bantı da yeşil tutacak,......

bunların tersi işte gümbür gümbür demek, ve detayıda bizim 75825 te saklı,......

bunlara sırası gelince bakacağız,....şimdilik günlüklerde long devam,...amacımız bir gevşeme puvanı almak, 763xx lere kadar,....bakarız bunlara,....

16. 12 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

felsefeci şöyle demiş,....

''bir şeyden herşey her şeyden bir şey''......kalın sağlıcakla tekrar...

18. 11 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Tanrım,
    Beni yavaşlat.
    Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir...
    Zamanın sonsuzluğunu göstererek bu telaşlı hızımı dengele...
    Günün karmaşası içinde bana sonsuza kadar yaşayacak tepelerin sükunetini ver .
    Sinirlerim ve kaşlarımdaki gerginliği,
    belleğimde yaşayan akarsuların melodisiyle yıka, götür.
    Uykunun o büyüleyici ve iyileştirici gücünü duymama yardımcı ol...
    Anlık zevkleri yaşayabilme sanatını öğret;
    bir çiceğe bakmak için yavaşlamayı,
    güzel bir köpek ya da kediyi okşamak için durmayı,
    güzel bir kitaptan birkaç satır okumayı,
    balık avlayabilmeyi, hülyalara dalabilmeyi ögret...
    Her gün bana kaplumbağa ve tavşanın masalını hatırlat.
    Hatırlat ki yarışı her zaman hızlı koşanın bitirmediğini ,
    yaşamda hızı arttırmaktan çok daha önemli şeyler oldugunu bileyim...
    Heybetli meşe ağacının dallarından yukarıya doğru bakmamı sağla.
    Bakıp göreyim ki, onun böyle güçlü ve büyük olması yavaş ve iyi büyümesine bağlıdır...
    Beni yavaşlat Tanrım ve köklerimi yaşam toprağının kalıcı değerlerine doğru göndermeme yardım et.
    Yardım et ki, kaderimin yıldızlarına doğru daha olgun ve daha sağlıklı olarak yükseleyim.
    Ve hepsinden önemlisi...
    Tanrım,
    Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET,
    Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SABIR,
    İkisi arasındaki farkı bilmek için AKIL ve
    Beni aşkın körlüğünden ve yalanlarından koruyacak DOSTLAR ver...

(HiTiTLERiN M.Ö.2000 YILINDAKİ DUVAR YAZISINDAN ALINMIŞTIR.)

pc ve borsa o zamanda varmış fena kıllandım, büyüük ihtimal duvar pc siydi, indikatör varmıydı acaba o dönemde,.......

20. 14 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

1-Öksürüğe karşı Vicks. Ama...
    Bir eczacıdan gelen bir maili sizinle paylaşmak istedim.

“Ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır.

Bu nedenle eğer tabanınıza örneğin sarmısak sürerseniz yaklaşık 20 dakika sonra tadını ağzınızda alırsınız.

Bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.

Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda

Ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin.

Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz.
    Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.”

Denemesi bedava...

lem bu ayak dabanlarından kar versek onuda emermi acaba,... cepten çıksa, dabandan em, cepten al....

2-KALP KRİZİ VE FELÇ DE FAYDASI OLABİLECEK BİLGİLER

Bir Çinli Profesörden.

Bunu yapmak için evinizde bir şırınga veya iğne bulundurun... Bu çok şaşırtıcı ve bir kalp krizinden kurtarmanın alışılmamış, bilinmeyen bir yoludur. Sonuna kadar okuyun, bir gün birisine faydası olabilir.

İnanılmaz.

Lütfen bu bilgiyi elinizin altında bulundurun. Mükemmel ipuçları.

Bunu okumak için bir dakikanızı ayırın.

Hiç belli olmaz. Birisinin yaşaması size bağlı olabilir.

Babam felçliydi ve daha sonra kalp krizi sonucu öldü. Keşke bu ilk yardımı önce biliyor olsaydım.

Kalp krizi başlayınca, beyindeki kılcal damarlar patlamaya başlar. (Irene Liu)

Kalp krizi başladığında, sakin olun.

Hasta nerede olursa olsun, onu hareket ettirmeyin. Çünkü eğer hareket ettirilirse, kılcal damarlar patlayacaktır.

Hastayı, düşmesini engellemek için oturur konuma getirin ve ardından kan akıtmaya başlayabilirsiniz.

Eğer evinizde bir şırınga varsa, bu en iyisidir.

Aksi takdirde, bir dikiş iğnesi ya da düz bir iğne de olabilir.

1. Enjektör / iğneyi sterilize etmek için ateşe tutun ve daha sonra 10 parmağının da ucuna iğne batırın.

2. Hiçbir özel akupunktur noktası söz konusu değildir. Sadece tırnaktan yaklaşık bir mm kadar derine iğne batırın.

3. Kan çıkana kadar iğne batırın.

4. Kan damlamazsa, parmaklarınız ile sıkın.

5. Tüm 10 parmak da kanayınca, birkaç dakika bekleyin, sonra hastanın bilinci yerine gelecektir.

6. Eğer hastanın ağzı çarpılmışsa, kulakları kızarana kadar sıkın.

7. Sonra her bir kulak memesinden ikişer damla kan gelene kadar her kulak memesine iki kez iğne batırın.

Birkaç dakika sonra hastanın bilincinin yerine gelmesi gerekir.

Hasta herhangi bir anormal belirti olmaksızın normal haline dönünceye kadar bekleyin ve ardından hastaneye götürün.

Eğer hasta bunlar yapılmadan aceleyle bir ambulansa koyulup hastaneye götürülürse, sarsıntılı yolculuk beynindeki bütün kılcal damarların patlamasına neden olacaktır.

Eğer hayatı kurtulur ve zar zor yürümeyi becerebilirse, bu atalarının kerametindendir.

'Ben hayat kurtarmak için kan akıtmayı, bir geleneksel Çin doktordan öğrendim, Ha Bu Ting, Sun Juke'ta yaşıyor.

Ayrıca, bununla ilgili bir deneyimim de oldu. Bu nedenle, bu yöntemin % 100 etkili olduğunu söyleyebilirim.

1979 yılında, Tai Chung'daki Fung GAAP Kolejinde ders veriyordum.

Bir öğleden sonra, bir sınıfta ders anlatırken bir öğretmen benim sınıfıma koşarak geldi ve nefes nefese dedi ki,

'Bayan Liu, çabuk gelin, bizim yönetici kalp krizi geçiriyor!' Hemen 3. kata gittim.

Yöneticimiz Bay Chen Fu Tien'i gördüğümde rengi gitmiş, konuşması peltek, ağzı çarpılmıştı ve bir kalp krizinin tüm belirtileri mevcuttu.

Hemen Bay Chen'in 10 parmağının uçlarına batırmak için, bir uygulama öğrencisinin okulun dışındaki eczaneye şırınga almaya gitmesini istedim.

10 parmağı da kanamaya başlayınca (her bir parmaktan bir bezelye büyüklüğünde kan damlıyordu), birkaç dakika sonra, Bay Chen'in yüzüne renk geldi ve gözleri anlamlı bakmaya başladı.

Ama ağzı hala çarpıktı. Bu yüzden kulaklarını kan ile doldurmak için sıktım.

Kulakları kızarınca,

Sağ kulak memesine iki damla kan akması için iki kez iğne batırdım.

Her bir kulak memesinden ikişer damla kan gelince, bir mucize oldu.

3-5 dakika içinde ağzının şekli normale döndü ve konuşması netleşti.

Onu bir süre dinlendirdik ve sıcak bir fincan çay verdik, sonra onu merdivenlerden aşağı inmesine yardımcı olup Wei Wah Hastanesine götürdük. Bir gece dinlendi ve ertesi gün ders vermek için okula dönmek üzere taburcu edildi. Her şey normale döndü.

Sonrasında hiçbir hastalık etkisi kalmamıştı.

Öte yandan, normal bir kalp krizi hastası genellikle hastane yolunda beyindeki kılcal damarlarda onarılamaz patlamalar yaşıyor.

Sonuç olarak, bu hastalar hiçbir zaman iyileşmiyor.' (Irene Liu)

Kalp krizi ikinci ölüm nedenidir.

Şanslı olanlar hayatta kalır ama ömür boyu felç kalabilir.

Bu bir insanın hayatında olabilecek çok korkunç bir şeydir.

Eğer hepimiz bu kan akıtma yöntemini hatırlarsak ve hayat kurtarma işlemlerini kısa süre içinde başlatırsak, hasta canlanacak ve % 100 normale dönecektir.

MÜMKÜNSE OKUDUKTAN SONRA BİR BAŞKASINA YÖNLENDİRİN lütfen. BELKİ KALP KRİZİ GEÇİREN BİRİSİNİN HAYATINI KURTARMAYA YARDIMCI OLUR.

SAYGILARIMLA,

lem ne dümenler varmış, bu chinalılar çok fena adamlar, öksürükte iyidir ha bu kalp krizlrine yalınız diyaframdan olacak,

oturuk vaziyet sırt duvarda olacak, buda dinlenme biçimi,.. ambulance gelene kadar,....

22. 11 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Fishing onf the Wabash River, Indiana snk

FISHING THE HARD (!??!) WAY

http://www.youtube.com/watch_popup?v=x3Bf0WhvsNk&vq=medium
    Fishing onf the Wabash River, Indiana snk

böyle bir tezgah, yapılanma bu şekilde olmalı......vay anasını, balıklarda gallavi balıklar ha, .....öle istavrit gibi deyiller,....sinarit ayarındalar valla,.....

iyi seyirler, çok ilginç gerçekten,.....

24. 10 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri