indregandi Nickli Üyeden Alıntı
bunu iyi analiz etmşiz, dört olay vardı burada,
825 tutan fiyat, ok,...tuttu hekketten,.....
825 te shortlayan azaba katlanır demşiz, ok,...azabı bulmuşuz,....
600 e kadar bu 825 in fake si var demşiz, ok,...incelik göstermişiz...
600 altında kalış short demşiz buda, ok,.....kalamadı bu haliylen,....
short girdim devam shorta,....shortum macro,...dji ve dxy bu halini sürdürürse bizdeki kredi kartlarına bile yasak gelir,.....
dji petrol düşürerek emerginglere nefes aldırıyor,.....örnek pariteyi düşürerek dxy görece artırır,...bu burada faize ve usd ye hafif dokunur, bunlar hep ayar,.....çok yazdım ne demek istediğimi bir daha bir daha okuyun, aşı dedim genel olarak,....
ama dji ya buraya para vercek el altından eğer kendi yükselirse, yada kendini aşağı bırakmalı, konu sade burasıda deyil, çünkü...buranın farkı örnek brasil faiz artırıken burası sabit bırakıyor, buna halka hormon dedik ve anayasa reformunda kendini buluyor, bunları işete ince yazıyorum anlaşılması için,......
dji ye ise dedikki çok öteden yazdık iiki üç hafta olur galiba, 12309 üstünde kalmalı dedik, glob buna bakar,....
dji eğer 11862 yi kırsa idi,....bence daha iyi ederdi,....glob satıyordu ve oraya kadar da epeyi satmıştı,.....çok sıkıştı demekki,.....dji,...yada düşük petrol üzerinden bayrak dikmeye çalışıyor,...işte bu meyanda...
burada usd artmaz ise, cari küçülmez bütün önlemlere rağmen, geriye el altından ulufe kalır buraya yama için, yada dji vermezse bunu bu olmazsa ilerleyen zamanda yani burası mecbur faizi yukarı basar ki halk banklara da faize yatsın diye ilk etapta 3-5 ay daha dönelim diye,.. bakacağız bunlara....
eğerki önce usd yükselir tatlılık kaçarsa bunda, peşinden faiz baskı için yükselirse, dikkat dadlı olmayacak agresif olacak, anayasa off olur, başka proceksiyon vardır, self difıns gibi, yani ülke kendini savunuyordur,....
Yer imleri