Psikoloji böyle bir şey işte...
61500 iken yüzüne bakmadı kimse vobun Cuma günü long icin...
Şimdi deli gibi alıyor herkes![]()
way **.... sistemlerin çoğu zaten aldydı olmayanlarda şu an geçici al üretiyor..amma haftalık grafik çok ilginç..ARalık vade olarak bakınca sistem bayadır satta..AMa yakın vade olarak bakınca halen alda ama bağırsakalr, 1-2 gün içind eolabilecek 61000 altı bir fiyatta buda sata geçer diyor..Haftalığın sat vermesi olasılığının yarattığı iştah ile 15 dklıkda ayvayı yemek korkusu arasında gidip geliyorum
BANGA mühim
sımdı olaylar su sekılde gelısır spor acılır yukselısle burdan bı abanırlar apsd 5000 e cıkar fıyatları 63000 e degdırırler ordanda basarlar 5 dakkada gunu gene 62000 de tamamlarız.. hergun yaptıkları aynı geyık kullan makası ac bıton pozısyon gun ortasında bas 5 dakkada kapat pozısyonları.. ee bole sacma bı fınans sıstemı olur mu yaf..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Onu bunu bilmiyorum.
Bu Vob 65 binlere yolculuğa başlamış görünüyor
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Emortım ı bilmem ama yatırımcının çoğu itiraf etmesede Fulldıraç (full kaldıraç) olarak girer pozisyonu.. Türev piyasalar biraz açgözlülerin yeridir malum...Az kaldıraç olayına da Azdıraç diyeceğim ama şekil ve mana uyumu tam olmuyor..o yüzden demeyeyim..
Emortım petrım,
sakla patron o mesajı..aha tekrar diyorumben ancelina ile yemeğe çıkarım hatta odaya çıkarım ama bjk bu yıl şampiyon olamaz
![]()
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri