patron unutmadan çaycı hanımı teprik ettiğin seni teprik ederim patron ...
hadi çıktım .. bye .. dowa çok sağlam smaç çakacam .. şimdi short squeeze yapılıyo ...
patron unutmadan çaycı hanımı teprik ettiğin seni teprik ederim patron ...
hadi çıktım .. bye .. dowa çok sağlam smaç çakacam .. şimdi short squeeze yapılıyo ...
2013,00
1.İşi Millete bırakmazlar,
2.Bu işin altında bir taraf için anayasayı değiştirmek, diğer taraf için ise ne koparırsam kardır mantığı var, o nedenle ortak paydaları var, diğer taraflar ise ağır hasar sonucu paydasız,
SONUÇ: Türkiye Cumhuriyeti mesnetsiz ve yapay iddialarla geri gelmemek üzere yörüngesinden, laik ve demokratik çizgisinden çıkartılıyor ve bu zaten herkesin gözünün içine baka baka yapılıyor,![]()
RUSYA'DA 3 EVSIZ YAMYAM, OLDURDUKLERI
-RUSYA'DA 3 EVSIZ YAMYAM, OLDURDUKLERI
GENCIN ETLERINI KEBAPCIYA SATTI
MOSKOVA (A.A) - 13.11.2009 - RUSYA'DA 3 EVSIZ YAMYAMIN, OLDURDUKLERI 25
YASINDAKI GENCIN ETLERININ YEMEDIKLERI KISMINI BIR KEBAPCIYA SATTIKLARI ORTAYA
CIKTI.
RUSYA BASSAVCILIGININ SORUSTURMA KOMITESINDEN YAPILAN ACIKLAMADA,
ZANLILARIN KURBANI, PERM'DEKI BIR ORMANDA BICAK VE CEKICLE VURARAK VAHSICE
OLDURDUKLERINI ANLATTIKLARI BELIRTILDI.
ACIKLAMADA, ZANLILARIN CINAYETI ISLEDIKTEN SONRA CESEDI PARCALARA
AYIRDIKLARINI, BIR KISMINI YEDIKLERINI VE KALANLARI DA BIR KEBAPCIYA SATTIKLARINI
SOYLEDIKLERI KAYDEDILDI.
(AFP-HND-SP)
18:39 13/11/09
--AA--
Palanın adamları..![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
dowda trend var..kuvvetli yukarı..dün kar satışı düzeltmeyi yaptı..yoluna devam ediyo..ee bizde uyacaz mecburen..satışlar karşılanıyo gibi geldi..60000 kırılmadan bant hareketide yapabiliriz..
petrolden demoda acayip kar etmişim şorttan..longa döndüm..yine kar yazıyo..
Cık cık cık cık.. Bu akşamki performansınızı beğenmedim... Ne bu hal Dow'da yaw? Utanmasalar 14.000'e çıkacaklar... Ben yohken eliniz armut mu topladı? 2 tane çakamadınız mı? Durun ben şimdi indireyim şu mereti de nası oluyo göstereyim. Kapanış tahminim: -15.000 (yazıyla: eksi on beş bin)![]()
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri