Arkadaşlar oğlum biraz evvel aradı tezini vermiş okulunu bitirmiş çok sevindim sizlerler paylaşmak istedim sevincimi...
Arkadaşlar oğlum biraz evvel aradı tezini vermiş okulunu bitirmiş çok sevindim sizlerler paylaşmak istedim sevincimi...
eski vadede(haziran), dokunamayan fiyatlar yeni vadede + 900 makas yardımıyla dün dokundu ve dün başlayan realize halen devam etmekte,....
yukarıdaki grafa göre flat olan bir kişi dötü sağlama almak için 769xx lerden longlarsa biraz daha emniyette hissedecek kendini, zira 75825 ten işlem görüyor long yönde,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şimdi bu bölgede mtx graflar yeni vadeye bu + maksıda alıp geçiyor,....bunu 5 dk lıklarda net görürsünüz,.....böyle durumlarda spot takibi, veya fiyatlar oturana kadar biraz sabırlı olmak işgörür,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu djinin 12309 jet hızıyla kırması dün hiç hoşuma gitmedi,......bu endex global ayar endexsi,.....
bu şerrolar, globu dengeleyebilmek (artan kötümserlik) için emtiya ve dji yi aşağı bastılar, emerginglerde şişen fiyat ve endexleri böylece bir süre daha dengede tutup, kötümserliği defetmeyi hesap ettiler,....
işte bu meyanda dji ve emtiyaların bir süre daha düşük seyretmesi gerekli, ben bunu elbet dji den ölçemem ancak, djini buradaki ayarını çok rahat ölçerim,...
örnek dün açıklanan bizdeki büyüme dünya rekoru kırdı,....bu şu demek ülke olarak bir o kadar daha soyulduk, hatta bu soyulma işinde birde rekor kırmışız,...
data geçmiş data olduğundan hükümet kanadının aldığı önlemelerin geleceğe dönük cari açığı küçültme anlamında ki sonucunu bekliyoruz önümüzdeki zamanlarda,....
alınn önlemeler, bu zamana kadar munzamları artırma, tüketici kredi faizlarini artırma, ve dün kredi kartlarınada harcama limiti getirildi, bunda çok geç kaldılar,...bunlar çok önceden alınmalıydı, o zanda bu endex 92.5 asla görmezdi,.....rezerv 100 olsun düz olsun denmezdi,....
işte bunların stepneside vergi paketi, adı stepne, siyasi stepne de anayasa reformu,...biri eldki fon diğeri bu yetmesse yüzü suyu hürmetine alınacak fon,...
işet aslen bunlara hiç gerek yok,....ekonomik hacim büyüdükçe, daha fazla para bulman gerekir, eğer kitleleri bir alıştırırsan yan gelip yatıp tüketmeye,...grace örneği ortada, ama gracenin bir ab si var, bizim neyimiz var,....deyilmi,....
akıllı olun ,akılılı olun,....aklınızı başınıza alın,......annnadınıznı,....
yukarıdaki graf , daha önecede verdim ve 78xxx lerde maliyetlerini göreceklerini söylemiş idim, eski vade göremedi ama + makasla yeni vade de gördü, şimdi....
işte bu meyanda ana satış halen devam, çünkü ok kırmızı ancak 780xx üstünde kalışa ok yeşil olacak,...
alttaki indikte kırmızı düşerse, bu defa ortalmalardan dönmüş olacağız,....kırmızı indikatör halen al konumunda şimdilik,...bu kırmızı iyi puvan verir haaaa,...
74250-81250 ise zaten tahakkuk analizi idi bunu biliyorsunuz,.....
işte amaç ve gaye bu ortlamayı kırmak veya bu ortlalmadan dönmek olmalı, yani bunu saptamak,...
şimdi elma ve armudu birbiriyle toplar isek, 75825 üstünde bunu bekliyoruz....
tavuk karası yok, sizlere dji yi verdim, harfiyen yaptı 12093 ler, 12309 lar, 11862 yi yapamadı, dötü yemedi, ......
74250, 81250 halen geçerli ve devam,....
ekleme 75825 oldu,....
o fibonlu analiz bunu değerlendiren para kazanır yapamayan beceremeyen se en azından kendini korur,......
bu ağa ve ekibinin ne kadar haysiyetsiz bir durumda olduklarını görüyorsunuz, daha düne kadar tozunuzu atıyorlardı deyilmi, işte maliyetlerinde bu lüvunyalar, djinin eteğine girdiler yine, anayasa var diyorlar, ama biri çıkıp tetiğe dokunsa satışları görün ışık hızı gider,....
bu lavunyalar ve opürtünistler dün açıkladım, panikte sınır tanımaz bunlar,......fırsatın kapanması yeterlidir bunlara,
o nedenle rakamlara sıkı sarılın, ne dediğimi anlayın,...
son 12309 djiden devam ediyoruz(entegrasyon analizi), 12309 tutar endexleri,....ama salarsa salarlar,....italyanlar ne diyor, saldi, deyilmi ne dmek ucuzluk demek,.....saldılar demek,....
onun için teğet bunun neresinde gelinen noktada, demek teğet geçmiyor, teğet devam ediyor,.....
tavuk karası itemiyorum bu topikte,......kafayı ileri ileri uzatıp bakmak yok,.....
işte bu genel manada 75825 sevyesi sigortam olmak kaydıyla, bana desnizki 64 mü 103 mü,....
75825 var korkmam söylerim, ...ben ralli var diyorum önümüzde, yani faiz baskısı altına alımış görece yüksek bir usd ile, bir tükeniş rallisi yapcağız,......banklar fazie parayı toplayacak ve bu para bir müddet çevirecek derim, olmadı 75825 var ölçü,......dalarım 64 de,......
ancak 1 sene önce dedim bu analizi(4 e kadar 4 ten sonra diye, celinin orada) ve arkasındayım, flationla birlikte şişen fiyata şien endex, teğete devam,......
günaydınlarıma ve garflarıma çok teşkkür istiyorum, .....bu biline , yoksa bir daha graf atmayacam,.....ben grafınızı göremiyorum işyerinde, e işte o yüsden,
o graflara ben sabah kalkamıyorum, alın teri göz nuru emek,...karşılıksız paylaşım,.... hakkı bu bu işin,....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri