döndük amma huzur şortta da denemez...
döndük amma huzur şortta da denemez...
kondişinıl...Amma sanırım bu hafta sayısalda çıkacak 6 sayıdan 4 ünü biliyorum... [tek boyutlu, iki boyutlu, 3 boyutlu, boyutsuz, plazma, sonsuz küçükler, kallavi büyükler ] istatistikleri ve Jüpiter, Yükselen Burcum v.b. Nway çeşit kriter hep aynı 5 sayıyı göstriii..
Çıkmazsa sayısal oynamayı brakacağım çünkü o benim gururumla oynamaya başladı![]()
BANGA mühim
hımm şimdi sıra geldi kısa stobu deklare etmeye
73300 den başlayalım bakalım..
hem asti patronada 200 puanlık komşi olmuş oluruz![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
garanti sağlam durmaya devam ettiğinden kontrollü bir realize görüntüsü var..
garantide 6,80 bugün yanarsa işler değişir..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
sonuçta ikisini de bilmem diyosun da niye o kadar uzatıyosun
ya aklıma bir fıkra geldi şimdi..nicedri anlatmadım forumda bir fıkara..belki de anlatmışımdır ama daha önce, yine de anlatayım..
Uni den arkadaş iki erkek uzun yıllar sonra karşılaşıyorlar..ne var ne yok tan sonra ikisinin de yetişkin birer kızı olduğu anlaşılıyor.. biri diğerien soruyor kızın ne iş yapıyor diye..diğeri anlatmaay başlıyor.. "benim kızımın harika bir işi var..patron onu yanından ayırmaz yurtdışına bile onsuz gidemez, o kadar vazgeçilmez ki, elbisesini ayakkabısını bile patron alır, hatta her akşam lüks arabasıyla eve brakır v.b.b v.b. v.b." demiş..peki senin kız ne iş yapar diye de eklemiş..eleman yanıt vermiş "benimki de *****u oldu ama ben senin kadar rahat anlatamıyorum!![]()
BANGA mühim
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri