pala çook iyi trade ediyor.....pastanın solunda ...bacak kurum..kurumlar kullanıyor...
psikolojiyi kullanmasını iyi biliyor....öyleki en azılı şortçular dahi şort açamıyor...
bakıyor..seyrediyor....korkuyor.... pala bu işi biliyor.....
pala çook iyi trade ediyor.....pastanın solunda ...bacak kurum..kurumlar kullanıyor...
psikolojiyi kullanmasını iyi biliyor....öyleki en azılı şortçular dahi şort açamıyor...
bakıyor..seyrediyor....korkuyor.... pala bu işi biliyor.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
kennym sattı böle oldu..üüww..keny pela seni takip ediyo mu ne..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
spotla VOB arasındaki farkın, yani makasın bir sınırı var mıdır?
yani spot 75binken, adamın teki gelip VOB'u cayır cayır alıp 100bini yakabilir mi?
% sınırından bahsetmiyorum, rakamlara takılmayın.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
a big huge kusku on the door i think .....![]()
2013,00
freni kim bıraktı lem![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
wallaha ben bırakmadım...
--Eksiklik Kendi Özümde--
on the table .. üvvv gel artık .. unmüsterihleşmeye başladım ...
2013,00
siirte olanlara bakın..işte ahlakın sukutu...
asti bana yine idamsever diyecek ama..
ben yinede diyeyim..
bu toplumun can,ırz sağlıgı için ;kasıtlı adam öldürme ve tecavüze mutlaka idam olmalı...bunun dışında herşeyin geri dönüşü var..
http://www.milliyet.com.tr/turkiye-y...94/default.htm
küçkü kızım var..yegenlerim var...toplumdan korkuyorum...
amanın ahanda geldimi ne .. .. üvvv
2013,00
selçuklum gurmem,
Sen anlarsın,bir tadarmısın,bu piyasanın dilinin altında ne var....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri