325 cover ve long .. küskü gelmeyecek kanımca..
325 cover ve long .. küskü gelmeyecek kanımca..
2013,00
350 den kapadım kısaları 125 puan yeter **..sisteme ters kalmayalım..sat vermeedi hala
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
5ildgo...
beşişlemlongdevamgololur...
2013,00
Editor patron,
Teşkkürlere eyvallah da..Graliçe Çariçe ve hatta Patroniçe Hellim the Hell nerde...Hellim i isterik..AYaklanma çıkar valla..Naaptınız graliçecağza..Saray entrikası yapıp hücreyemi attınız, boynuna ipmi saldınız üwwwwwwwwwww
BANGA mühim
dağılın uşağlar Editör geldi![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
way** 325 e zor yetişdim...şorrrrrtt
BANGA mühim
Sadece 2008 yılında trafik kazalarında 4.228 kişi hayatın kaybetmiş ve 183.000 kişi yaralanmış... Ama nedense toplum olarak bu konuda panik yapmıyoruz... Yine aşırı hız yapıyoruz, ehliyetsiz, alkollu araç kullanmaya devam ediyoruz...
Az önce Ataşehirdeydim, yolları değiştirmişler ve geçen haftaya kadar geliş-gidiş olan bir çok yol artık tek yön olmuş... Koca koca girilmez tabelaları da koymalarına rağmen vatandaş yine bildiğini okuyor.. Ya tabelalara bakmıyorlar ya da tabelaların ne anlama geldiğini bilmiyorlar...
Ters yönden karşımdan bir ticari taksi geldi... Ben ona,ona bana sellektör yapıyor... Durduk, dedi sen ne yapıyosun? Dedim ki burası artık tek yön oldu, sen ters yönden geliyorsun... Cevap;
-Nasıl ters yön yaaa![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
VOB a hareket ve aksiyon geldi... Teorik yazılarıma ara verip VOB a odaklanıyorum..ne yöne gitse ciddi para bırakacak....1200 cepte hedfeim 2000...ama tabi 200 de realiz olabilir..üwww
BANGA mühim
totoş dax
BANGA mühim
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri