quenn apla .. senmi smaçlıyosun apla .. sabah fdow smaçlasan olurdu bizde nasiplenirdik .. neyse .. avatarım nası apla .. . 110km/h sailfish .... underwater ... üvvvvvvvvvv .. mondiyo .....
2013,00
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
şablon güzel bence .. edlerde .. 4. dalga 1. dalga bölgesine giriyor .. patron.. girmesede olur diyenlerde var ... yani ama bence girince daha iyi oluyor .. ed olduüğu belli olsun ....
vayyyy dow pis düşüyor .. vayyyyyyy .. gısacı arkadaşları teprik ederim. ....
2013,00
99xx kapasın 1 milyon çiçek açsın..yok ** öyle yapmasın..1/5 kısa dişimin kovuğuna yetmez..way...
hula kitaronun gısalara üzüldüm valla...üwww
üwww inşallah toparlar dow.böyle giderse sabah eksi GAP olur...GAP daytrader ı bozar üwwww
biz kapanırken fdow 10.186 idi...şu an 10.040 pifff...toplayın lem
daytrader yatay açılış sever![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
saraylı abi nerde?
bugün hiç yazmadı sanki.ben mi farketmedim yoksa?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
- - - -
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri