dünkü kapanışı geçti tahsil ettüm pehheyimi ettim kötümü ettimm
dünkü kapanışı geçti tahsil ettüm pehheyimi ettim kötümü ettimm
psikanalistlerını cok iyi kullanıo grafii çizerken,iyi para dökmüş onlara belli...uzun vadeli kısacıya hala ümit veriyor...ov de yönün yukarı olduğunu bile bile kapanamıyor kısalar...çünkü ümidi hep besliyor..helal olsun...
--Eksiklik Kendi Özümde--
freud gelse psikanalizi sorardı palaya.
Paladaki Anal dönem sorunları şimdi ky nin başına bela oldu..
Palaya karşı dikkatli olmak lazım anal dönemden takıntıları var. Ve herkese zarar verebilir..
Geleceği bilemezsiniz ama yenebilirsiniz.......
Valla ben sayın akaya ile dalga geçmek için yazmıştımşaka şaka..
Sayın A.KAYA,
Forumda tezahürünüz pek bir yeni olduğundan bu tür bir fikriyatın zihninize temellük etmesini gayet tabi bir vaka olarak algılıyorum. Binaenaleyh, şu hususla mazhar olunuz ki, bir yanlış anlamaya vesile olmamış olalım; Bu forumda sizin arz ettiğiniz türden kelamlar iğne ile temayüz ettirilerek daha sonra üzerinde raks maksatlı faaliyetler tertip edilir. Bunu şahsınızı taciz olarak telakki etmeyiniz.
![]()
selçuklum kibarım centilmenim,
Bu 875 seninde benimde işimiz değil,Coşkun boşmu acep bir arasak...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri