iyi akşamlar dostlar
iyi akşamlar dostlar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
sen de gaydetsene patron...üwww...FBI MOST WANTED MAN olacam bu gidişl.e.
"Ma Baker" da çok hoş bir şarkıydı haaa
BANGA mühim
dow geceyi +4 kapar bizde bu longlardan +2000 pointcik yaparsak süper olur![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
astetron patron ..... bencede yarın eksi gap olur tahminim ..... ewsel olarak . teprik ederim ... .....
2013,00
yarın uzakdoğu da yüksek açabilir, bugün onlarda tık yoktu yarın onların kapanışı uçuk olabilir sonuçta onların palası da aynı zaatlar olduğundan stro hocam öyle dedi yaşimdi yarın uzakdoğu +2,3 yapar fıçırlarda +0,75 açsa kafadan +1000 artı açar sonra düşermi çıkarmı bilemem
aslında gapları hiç sevmiyom karda olsa zararda
![]()
yemiyon dimi beni patron..üwww..gayıt yaptınya o yüzden beni umutlandırıp sonra dalga mı geçeceüunuz benula..üwww
patron sorun gapın işareti değil, büyüklüğü...eksi gap zaten garanti de 500 mü olacak 1000 mi olacak 2000 mi olacak..mevzu bu
gaya galpden gidecek ha...şaka şaka..her şey olabilir...
ama geceye şort..histemik..
BANGA mühim
dow 2011 de 18,000-20,000 olacak diye sesli düşünüyorumTA ya göre
graf az sonra fırından çıkıyo
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri