Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dünün yükseğinde yeni bir seviye gördük. 32,225 ile.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Dedim ama güncellemedi. Teşekkür
Merak edene şu an senaryo 1 deyiz en olumlu senaryodur kendisi.
bu daxi kadar urkek mendebur
tedirgin
kilim ya![]()
Uzunlarla devam ediyorum arkadaşlar, bakalım 32400 üzerine atarsa duruma göre kapatmayı düşünüyorum, duruma göre
saygılar...
selo üvey evlat misali bi köşeye bırakıldı.gerci onlar endeksı cok dusmemek ıcn tutma görevını fazlasıyla yerıne getrdıler
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
civeleng sistem nasılda köpeng balıklarından kaçayorr...
Nasılda sörf yapayorr.
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Forex piyasalarında olduğu gibi vobda da otomatil Al Sat yapacak bir program neden yapılmaz ki? Mesela bu matriks eBroker a emir gönderiyor ama emir gerçekleştirmek için yine en son işlemi biz yapıyoruz. Ne anladım bu işten... Acaba bunun yapılmaması için yasal bir engel falan mı var?
içimden bir his bugun dow 8000 i atlayacak gibi duruyor gibi diyor..
Acaba karnım mı acıktı? nerden geliyor aklıma boyle şeyler anlamadım.
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri