Zanırım, birazdan yukarı gideceğiz. Ve bugün VOB artı yönde makas açmaya başlayacak.
Tamamen histemsel. Belki cebim böyle istediği için.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
14,30 daki data yon belirleyecek galiba
dax bizim paketi begendi galiba.foreks ı takılan varmı?_
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
25.03.2009 14:30:08 *abd'de şubatta dayanıklı mal siparişleri yüzde 3.4 arttı (beklenti -2.0%, önceki -5.2%)
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
pazartesi günkü dolar yükselişinin sebebini duyan var mı?
döçe'nin alış tuşu takılı kalmış, piyasadan 250 milyon dolar çekmiş. lem bu kadar agresif alıyor bi bit yeneği var diye herkes alıma geçmiş. (ciddiyim)
çok komik ya.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
iş yatırm fiyatsız alıs gonderıyo gene
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Konu VOBiX tarafından (25.03.09 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
pazartesi öğlen gibi..
bugün çarşamba 2,41 civarını görüp geri geldi fake attı namussuz,
arkadaşlar altta önemli 2 boşluk var, yani temel boş 25800-26000 önemli direnç ve dikkatinizi çekmiştir, her yükseliş satış fırsatı olarak değerlendiriliyor,
sabah artı açılış sonra satış modunda bir piyasa hayra alamet değil.
tahminim bu coşku yaklaşık 2-3 hafta devam eder 27000 e gelirmi gelmemzmi bilmem ama gelirse yüksek ihtimal o seviyeyi kırıp, paldır küldür aşağı görüp ya ikili dip yada yeni bir dip yaparız.
![]()
Bu arada traderx Metastock Öğreniyoruz konusuna eklemeler yapıyor. Takip edenelrin dikkatine.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri