Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bahsettiğim yer, çizdiğiniz yeni yükselen kanalın alt çizgisini çizerken aldığınız teğet noktası.
dip nokta 6.511 cıvarından başlıyor, yükseliş çizgisinin grafiğe 2. teğet noktası 7.217 diye görüyorum.
yanlış olabilirim, yükselen kanalın genişliğinin biraz fazla olmasının sebebi benim bilmediğim başka bir parametreden mi kaynaklanıyor diye merak ettiğimden sordum.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
nooluyor orda nooluyor orda????
daksi kız ne yapıyor?
asti olsa şindi hayvana benziiirler derdi![]()
Devlet Su İşleri ara ara baraj kapaklarını açıyor.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
dsi ters poz alma huyundan vazgeçti mi acaba..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
675 de soltarafa balya balya alış yerleştirdi ağalar hadi satabilirseniz satın diye...yada bizim gibilere göz dağıaman ha shortlamayın yada longda kalın diye ...bakalım galibi kim çıkacak
4140 altına gelirse dax daki hareket hızlanabilir
foruma tavla, okey ve king butonları koyulsun!!!
bari 2 tavla atalım da şu can sıkıntısına bi çare olsun.
marakes, otur karşıma.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri