geceye dolar long .. altın long .. dünün aynısı .. kaderimse çekerim .. çilemse gülerim .. hahahahhaha .. dow tahminim . 7000,01
geceye dolar long .. altın long .. dünün aynısı .. kaderimse çekerim .. çilemse gülerim .. hahahahhaha .. dow tahminim . 7000,01
Geceye uzunlarla kaldım, bakalım spot aslında 32700 hedefine ulaşmış oldu bugün, ama vadelide bi numara yok, sonuçta düşsede tekrar yukarı toparlar mantığıyla hareket ettim, güvencem saatliklerden itibaren alda olmamız, oda vadeli 30000 altına gelirse anca sata geçer diye görüyorum, beklentimse vadelinnde yarın spotla beraber tekrar 32700 e ulaşması yönünde, orada farkı kapatacaklar diye düşündüğümü yazmıştım, ama bakıcaz bakalım, saygılar...
geceye kısa girdim..
hexen abi nerdeki acaba ..
Şunu kabul etmemiz lazım yön yukarıdır çalkalamalar olacaktır sakin olmak lazım yoksa zarar çok yazılır.
![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
aslında en güzeli geceleri flat olmak...
ben cuma günü dow eksi kapattğı halde aşırı huzursuzdum kısalarla.. sanki başıma gelecekler içime doğmuştu..habire sistemleriniz ne kapattı, pozunuz ne diye sordum durdum herkese, kendimi rahatlatmak için..
![]()
dow, cuma gecesi %2 eksi kapattığı halde huzursuzluk had safhadaydı bende.. ama bugün acayip huzurluyum.. dow % 5 artı bile yapsa yine de rahat olurum..nedense 4-5 gündür üzerimdeki boğucu ruh hali bir anda yok oldu..
bilmiyorum neden..
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Arkamdan konuşarak veya konuşmayarakmeraklarını ileten herkese selam..Yokluğumun nedeni..... .............Hayır muazzam sistemi bulmuş ve pazarlamaya gitmiş değilim, Bay SAZAN ı takip de etmiyordum boş bi anını yakalayıp laptopunu kapmak için(gercekten etmiyorum
), hırs yapıp sistem formüllerine de dalmadım.........Sadece işler yoğun..e adam 11500 YTL maaşı haketmei dimi
![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri