Şu dow akşama 7500 üzeri kapanış bile yurtdışını yarında canlı tutacak...
Şu dow akşama 7500 üzeri kapanış bile yurtdışını yarında canlı tutacak...
bunuda düşündüm abi haklısın olabilir.fakat göze pek hoş görünmüyor.hani FIBO olayının özü var ya çıplak gözle bile bakınca matematiksel olarak hesaplamasak bile nasıl tüm parçaların düzenli bir şekilde cuk oturduğunu farkederiz.
şimdi olası i ve iii nolu dalgalar 7.000 puan civarı oysa son düşüş 2.500 puan civarı.biraz güdük gibi duruyorama sen benden çok çok daha iyi biliyorsun.bi noktaya kadar sana karşı durabilirim
DİP bekliyorum diye şartlanmamak lazım...koparırlar kafamızı ALLAH muhafaza![]()
AKBNK %9,22 artıda Cello %1,27 ekside.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
asti benkim sizkiler gibi vurguncu değil
sazan ağabeyinki 6 haneli rakamlara ulaşıyor 3-4 aylık puansal performansı.senkimde çılgın bişey...
Laro,fXci,belhal ve VOBIX kilerde akıllara zarar...
asti ben buraya yapıştırırsam dalga konusu olabilirim.gerçekten beni bu güzide gruba katma canım kardeşim gözünü seveyim![]()
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Uzunları kapattım flat kaldım...saygılar....
Geceye geçen haftadan kalan longlarla devam, halil hoca bozuk saat misali arada haklı da çıkıyor...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri