vobix yorumun nedir..o zaman testin anlamı yok..hatta bizzat kendin bile baksan,takip etsen anlamı yok...
sabah stop yaptığım yerin 200 puan üzerinden yine short... dayanamadım yine.. of offf ben iflah olmam..![]()
kadınım
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
hyırlı olsun abka, geriye dönük sinyal veren sistemin olmuş, bir de geriye dönük işlem yapabileydin...
şu an mtx termianlimden yrı düştüm..o yüzden net bir şey diyemem ama mesela c>ref(c,6) gibi bir koşulu sat koşulu olark yazarsan teorik olarak mümkün..yani bugünkü kapanış 6 gün sonrakinden büyükse sat dersinböylece hep kazanır sistem
ama mtc bunu yiyomu bilmiyorum çünkü al sat sinyali güncel barı etkiler diye bir kontrol olması lazım..yoksa senin başına gelendir.
boşverin sistemlere kafa yormayı..çamaşır ipleri bütün sistemlerden daha başarılı sonuç veriyor..
birebir sanal takipe tmenin amacı böyle geçmiş sinyalleri değiştirip değiştirmediğidir. Örneğin bir önceki barda AL gelir. Bu barda da al devam eder ama bundan sonraki bar açılınca bir bakmışsınız iki bar önce gelen Al görünmüyor. Sanal takipte gelen sinyalin zaman ilerledikçe değişip değişmediğini görmek lazım.
Birisi teepden sat veren bir sistem grafiği koymuştu. Gösterglerden belliydi neye göre davrandığı momentumu (9) dan (7) ye çekmiş saatlik grafiklerde. Son üç dört sinyali öyledi ve ve yuhh dedim momentum göstergesi ile iş bitmiş dipten al tepeden sat. Sonra baktım zaman ilerledikçe gelen sinyaller kaybolmaya başladı. Bazen gelen inylaler kalıyor bazen de kayboluyor. Yetkililere sesleniyorum "Verdiği sinyali kaybolmayan sistem istiyoruzz."
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu jerfin tarafından (23.03.09 Saat 15:48 ) değiştirilmiştir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri