Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
tüm arkadaşlara teşekkürler..25 günüm daha var.
acemi sistem hala al da...en yüksek bardan flat işareti bekliyorum..gelince paylaşacagım..
VOB 60 dk...kısa vadede bu direnç önemli bir nokta...üstünde işler değişebilir...kabaca 32.000 ler civarına geliyor...
sistem-i egzema 5/15/30/60 dk her periyot AL konumunda devam ediyor...ralli olursa üzülürüm yetişemedim![]()
23.03.2009 11:40:34 Kapital Yatırım Menkul Değerler (www.kapitalyatirim.com.tr) Tarafından Hazırlanan Nisan Vadeli Dolar Sözleşmesi Raporu:
"VOB – Nisan Vadeli Dolar Sözlesmesi
Dolarda önceki hafta baslayan asagı yönlü hareket, geçtigimiz hafta da devam etti. Haftaya 1,7250 seviyesinden baslayan VOB-Nisan vadeli Dolar sözlesmesi, hafta içinde en yüksek 1,7445, en düsük ise 1,6960 seviyesini görerek haftayı 1,7060 seviyesinden kapattı. Genel olarak geçen haftaki bültenimizde isaret ettigimiz 1,7100 ile 1,7350 aralıgındaki bantta hareketler olusurken, bu bandın dısındaki hareketler kısa vadeli oldu. Bu haftaki açılısın bu bandın asagısında 1,6940 seviyesinden olması asagı yönlü hareket potansiyelini arttırıyor. Her ne kadar teknik göstergeler asırı satım bölgesinde olsa da henüz fiyatlarda yukarı yönlü bir dönüsü isaret etmiyor. Sözlesmede 1,6650 seviyesi ilk destek noktası olarak alınabilir. Bu seviyenin altında ise 1,6450 seviyesi takip edilmeli. Teknik olarak bu seviyelere kadar bir geri çekilme olasılıgı yüksek görülürken, bu seviyelerin altına oalcak sarkmalar, asagı yönlü harekete ivme kazandıracaktır. Fakat suanki sartlarda bu hafta için bu sidette bir gerileme olması ihtimalini düsük görüyoruz. Fakat yine de özellikle yurtdısı piyasalardaki bahar havasının kalıcı hale gelmesi ya da içeride IMF anlasmasına dair yasanacak olumlu gelismeler sonrasında 1,6450 seviyesinin altına sarkılması durumunda 1,6140 seviyesine kadar bir geri çekilme ihtimali de göz ardı edilmemeli. Yuakrı yönlü hareketlerde ise baslayan son asagı yönlü trend takip edilmeli. Bu trendin kırılması durumunda 1,71 seviyesine kadar bir yükselis gerçeklesebilir. Olası yükselis denemelerin devamının gelmesi için bu seviyenin üzerinde bir kapanıs gerekecektir. Bu seviyenin üzerinde olacak bir harekette sonraki direnç bölgesi olarak 1,7375 seviyesi takip edilmeli."
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
download adresi yerine bu tür programların paylaşıldığı forum adreslerini yazmak daha yasal, benim gibi![]()
Konu hexa tarafından (23.03.09 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir.
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
23.03.2009 11:45:56 YENİLEME-NUROL MENKUL KIYMETLER, FAALİYETLERİNİ GEÇİCİ OLARAK DURDURDU
Nurol Menkul Kıymetler A.Ş'nin,
faaliyetlerini geçici olarak durdurduğu bildirildi.
Nurol Menkul Kıymetler Genel Müdürü Yusuf Serbest, konuya ilişkin yaptığı
yazılı açıklamada, mali piyasaların içinde bulunduğu olumsuz koşullar nedeniyle,
şirketin kuruluşundan bu yana müşterilere sunduğu hizmet kalitesinin
sürdürülmesinde güçlük görüldüğünü belirtti.
Serbest, ''Bu nedenle Şirketimiz Yönetim Kurulu, faaliyetlerimizin geçici
olarak durdurulmasına karar vermiş ve bu konudaki bilgi yazısı 20 Mart 2009
tarihi itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu'na iletilmiştir'' dedi.
Serbest, ayrıca müşterilerin mağdur olmaması amacıyla İş Yatırım Menkul
Değerler A.Ş. ve İş Yatırım'ın iştiraki Camiş Menkul Değerler A.Ş. ile Şirket
arasında dileyen müşterilerine ait hesapların devri ve verilmekte olan
hizmetlerin ilgili kurumlar üzerinden sürdürülmesi konusunda mutabakata
varıldığını kaydetti.
AA
Hani hep soruyordunuz ya Aracı Kurum batarsa ne olur?
Geçen hafta Hedef ffaaliyetlerini durdurdu müşterileri Globale devretti. Şimdi de Nurol durdurmuş müşterileri İş Yatırım ve Camis menkule devretmiş.
Görüntüye göre herhangi bir aracı kuruma hesabınız devredilecek.
Arkadaş program linkleri telif hakları vb sebepelrle sakıncalı. Sayın teonun e book topiğinin kaldırılması da bu sebeple olmuş. HeLLiM gelince silecektir ama siz o gelmeden silin bence.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri