Sayfa 5067/13018 İlkİlk ... 406745674967501750575065506650675068506950775117516755676067 ... SonSon
156216 sonuçtan 60.793 ile 60.804 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür
    7.064 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı saganak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    imkb 100 amatörce ew sayımım grafik olarak buraya atmak istiyorum , ancak bankanın sistemi ,ne grafik atmaya , nede buraya atlan grafikleri görmeye izin vermiyor , virüs endişesiyle sanıyorum ,
    Bu nedenle hafta sonu sayımımı yazılı paylaşmak istedim.
    İMKB 100 4. üncü dalga tam bir ÜÇGEN PATTERN (triangles) şeklinde ilerliyor
    Nedenlerine gelince ;
    1- Üçgen pattern ler içsel yapıları geregi 3 3 3 3 3 şeklinde 5 dalgadan oluşurlar
    mevcut durum aynen böyledir.
    2- Üçgenler 2 ve A dalgalarında oluşmazlar , sadece B , X ve 4 Dalgalarda oluşurlar , şu anda büyük düzeltmeli C dalgasının 4 ü içerisinde oldugumuzdan 4 nolu dalganın teyididir bu.
    3- Bileşimi 5 dalgadır mevcut yapı bunu onaylıyor,
    4- 4 üncü dalga içerisinde oldugumuzun bir başka teyidi , üçüncü dalganın başlangıcını örtememiştir.
    5- Diagonellerin bütün dalgalarının içsel yapıları üçlü düzeltme dalga yapısına sahiptir tıpkı burada oldugu gibi ,
    6- Üçgenler bir önceki üçgeni takip eden kama şeklinde gelişirler , imkb 100 ün son durumuda böyle gelişmektedir ,
    SONUÇ olarak çok uzasada üçgen pattern tamamlanmak üzeredir , C nin 5 i başlayacaktır ,
    yatırım tavsiyesi deyildir , bütün üye arkadaşlara ve misafir konuklara iyi geceler.
    Sn. saganak, sabahki gap ile son durumda neler düşünüyorsunuz? ihtimaller sizin gibi detaylı sayım yapabilenler için çoktur tabii, ama inanın alıntıladığım yazınız son durum hakkında en net ve açıklayıcı bir yazı olmuş..

Şimdi sanırım bugünkü gap olayını ele alacak olursak, bana göre gap doldurmak için çalışmayacaklar, yüksek ihtimallerden birisi yataylık olacak bugün, ardından yarın yükselişe devam, yine ikinci yüksek ihtimal bugün yükseliş devam edecek, böylece gap kapanmadan 4 tepesine kadar gidilecek, ama nasıl gidilecek?

Yine tahminimce, bıktırıcı olacak, yada sert hareketlerle veya gaplerle, başka alternatifleri yok zaten, ky atlatmanın en güzel yollarını kullanarak ilerleyecekler, birde önemli olan zaman mefhumu tabii, zaman olarak bu hafta 4 ün tepesi gösterilirse, bizim gibiler için çarpıcı olabilir diyorum, yani bir haftada herşey mümkün hale gelebilirde, dikkatli olmak lazım derim, saygılar...

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

EURUSD için şeyle bi proceksiyonum var...haaa tutar tutmaz hiç bilemem...ben pariteci değilim...can sıkıntısından ilgisiz alakasız grafiklere bakmaya başladım

ya tutarsa

cem uzan'ın seçim vaadi gibi oldu 1 USD= 1 TL diyordu...hehehe
    Ekli Resimler Ekli Resimler

3. The Following 3 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belkide 6 yıl Gerzeklere yada iyi gerzek taklidi yapanlara bedava olmalı diyorsun..
    Orada vicdan hesabı işe girer. Düşün demoyu indirdin kurdun. Sonra özel işlerin endeniyle 30 gün programla ilgilenemedin. 40 gün gün sonra programın başına oturdun anaaa süresi dolmuş. Verdin binlerce doları aldın. Ana işini görmedi kaldırdın programı? Ne olacak? Buna da çözüm bulunmalı. Bazı firmalar süre kısıtlamalı değil de kullanım kısıtlamalı yapıyor. Örneğin 50 defa kullanabiliyorsun programı.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

5. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür

Bugün yurtdışına bağlı haberle yükseliş devam ederse hadefim 32700 civarıdır, ama hemen bugün olacak şeklinde anlaşılmasın diyorum, hedefim bu hedefim yoksa uzunları ters bir harekette boşaltmakda var, ters hareketin şekline bağlı olarak tabiii saygılar...

Teşekkür Teşekkür 
    17.466
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20.796
    Toplam Teşekkür

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EURUSD için şeyle bi proceksiyonum var...haaa tutar tutmaz hiç bilemem...ben pariteci değilim...can sıkıntısından ilgisiz alakasız grafiklere bakmaya başladım

ya tutarsa

cem uzan'ın seçim vaadi gibi oldu 1 USD= 1 TL diyordu...hehehe
    Sn Seyyah, tutar tutmaz derken döktürmüşün yine tebrikler bu senaryo ya, senden birde ricam olacak, a ile işaretlediğin tepeyi şimdiki yukarı harekette geçen bir yükseliş ve sonrasını senaryolayabilirmisin? saygılar...
    Konu bull market tarafından (23.03.09 Saat 11:55 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

MS yi,30 gün sonra başka leptopa,pc ye vs. yüklesek olmaz mı..IP si farklı...olur..
    aynı IP olmaz herhalde..

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MS yi,30 gün sonra başka leptopa,pc ye vs. yüklesek olmaz mı..IP si farklı...olur..
    aynı IP olmaz herhalde..
    aynı baglantıyı kullancaksanız yanı aynı mekanda olucaksanız olmaz sanırım..yıne de emin degilim.30 günde bi pc mi degistirceksiniz?bu biraz zor olmaz mı
    Konu marakes tarafından (23.03.09 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir.
    Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield

Teşekkür Teşekkür 
    4.342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.905
    Toplam Teşekkür
    903 Yazısı Teşekkür aldı

ayılar 2000 puandır eksi makasa bakadursun malı götüren götürüyor

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı marakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı baglantıyı kullancaksanız yanı aynı mekanda olucaksanız olmaz sanırım..yıne de emin degilim.30 günde bi pc mi degistirceksiniz?bu biraz zor olmaz mı
    evde toplam 3 tane var..hani dedimki iyice karar vermek, için 3 ay denerim..
    ,

Teşekkür Teşekkür 
    62
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    209
    Toplam Teşekkür
    78 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı bull market Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn. saganak, sabahki gap ile son durumda neler düşünüyorsunuz? ihtimaller sizin gibi detaylı sayım yapabilenler için çoktur tabii, ama inanın alıntıladığım yazınız son durum hakkında en net ve açıklayıcı bir yazı olmuş..

Şimdi sanırım bugünkü gap olayını ele alacak olursak, bana göre gap doldurmak için çalışmayacaklar, yüksek ihtimallerden birisi yataylık olacak bugün, ardından yarın yükselişe devam, yine ikinci yüksek ihtimal bugün yükseliş devam edecek, böylece gap kapanmadan 4 tepesine kadar gidilecek, ama nasıl gidilecek?

Yine tahminimce, bıktırıcı olacak, yada sert hareketlerle veya gaplerle, başka alternatifleri yok zaten, ky atlatmanın en güzel yollarını kullanarak ilerleyecekler, birde önemli olan zaman mefhumu tabii, zaman olarak bu hafta 4 ün tepesi gösterilirse, bizim gibiler için çarpıcı olabilir diyorum, yani bir haftada herşey mümkün hale gelebilirde, dikkatli olmak lazım derim, saygılar...
    Syn bull ,
    teknik olarak mevcut yapıda hiç bir deyişiklik yok şimdilik .
    Endişe ile korkunun birbirine karıştıgı günlerden geçiyoruz,
    Piyasalar stres yüklü görüldügü üzere , demeçlerle yükselen piyasaların , gerçeklerle yüzleştiginde nasıl bir hal alacagını bende çok merak ediyorum ,
    Bizim için ise en dogru yol teknik yapının bozulup bozulmadıgına bakmak olacaktır ,

13. The Following 2 Users Say Thank You to saganak For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    394
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    654
    Toplam Teşekkür
    218 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evde toplam 3 tane var..hani dedimki iyice karar vermek, için 3 ay denerim..
    ,

5 liraya satıyorlar CD sini heryerde, niye uğraşıyorsun ki... sınırsızından bahsediyorum, yanlış anlama.
    Konu mur@t tarafından (23.03.09 Saat 12:12 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

beklenildiği gibi, ve işin short coverından anlaşıldığı gibi bandı yukarı kırdık.

zaten yeni dip vobda beklenmiyordu.

şimdilik long devam. ilk zorlanma yeresi 31500-31650 arsı.

sevgiler.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

16. The Following User Says Thank You to jelibon For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)