yanlız durm bıraz anormal.ben bu tezı ortaya koyuyorum ama ne habersel ne de teknk bı dayanagım yok..ımf desem secımden sonra dedıler zaten.nedne dolar çöktu bu kadar anlamadım
yanlız durm bıraz anormal.ben bu tezı ortaya koyuyorum ama ne habersel ne de teknk bı dayanagım yok..ımf desem secımden sonra dedıler zaten.nedne dolar çöktu bu kadar anlamadım
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bugün equinox. ve aynı zamanda amerikada opsyon günü.
yüksek hacim olacak.
fikirler verecek orta vadede.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Show yine başlamış haberimiz yok
bu sefer 500 ü geçirmeleri lazım
30,200 den uzuna geçtim.. stopun 30,100 ün aşağı geçilmesi...
sözde imf gelin görüşelim demiş tekrar
haber kaynaklarına düşmedi daha bu haber arkadaşlar, tahtakaleden gelen bilgi...(spakülasyon için çıkarılmış bir haber değilse tabi)
Konu jerfin tarafından (20.03.09 Saat 14:48 ) değiştirilmiştir.
vob 15 dakikalık grafik güncelleme
![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri