Sayfa 5013/13018 İlkİlk ... 401345134913496350035011501250135014501550235063511355136013 ... SonSon
156216 sonuçtan 60.145 ile 60.156 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

19.03.2009 19:06:20 Merkez Bankası, gösterge faiz oranlarını piyasaların beklentisi doğrultusunda 100 baz puan indirdi.

Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Merkez Bankası borçlanma faiz oranı yüzde 11,50'den yüzde 10,50'ye, borç verme faiz oranı ise yüzde 14'ten yüzde 13'e indirildi.

Geç Likidite Penceresi uygulaması çerçevesinde, Bankalararası Para Piyasası'nda saat 16.00-17.00 arası gecelik vadede uygulanan Merkez Bankası borçlanma faiz oranı yüzde 7,5'ten yüzde 6,5'e, borç verme faiz oranı ise yüzde 17'den yüzde 16'ya indirildi.

Açık piyasa işlemleri çerçevesinde piyasa yapıcısı bankalara repo işlemleri yoluyla gecelik ve bir haftalık vadelerde tanınan borçlanma imkanı faiz oranı yüzde 13'ten yüzde 12'ye indirildi.

Açıklamada şöyle devam edildi:

"Son dönemde açıklanan veriler iktisadi faaliyetteki yavaşlamanın sürdüğüne işaret etmektedir. Uluslararası kredi piyasalarındaki sorunlar devam etmekte ve küresel büyümeye ilişkin tahminler aşağı yönlü güncellenmektedir. Bu çerçevede iktisadi faaliyetteki toparlanmanın zaman alacağı ve enflasyon üzerindeki aşağı yönlü baskıların süreceği düşünülmektedir. Ayrıca, petrol ve diğer emtia fiyatlarındaki birikimli düşüşlerin enflasyon üzerindeki olumlu etkileri devam etmektedir. Enflasyonun, Mart ayında işlenmemiş gıda fiyatlarındaki hızlı artış nedeniyle geçici olarak yükselebileceği, sonrasında ise düşüş eğilimine geri döneceği tahmin edilmektedir. Kurul, gerçekleştirilen faiz indirimlerinin 2009 yılı sonunda enflasyonun hedefin belirgin olarak altında gerçekleşme olasılığını azalttığını düşünmektedir. Buna rağmen, finansal koşullardaki ek sıkılığın kısmen devam etmesi ve küresel finans piyasalarındaki sorunların reel ekonomi üzerindeki etkilerinin boyutuna ilişkin belirsizliklerin halen yüksek seviyede seyretmesi, aşağı yönlü risklerin tamamıyla ortadan kalkmadığına işaret etmektedir. Merkez Bankası, fiyat istikrarını sağlama temel amacı ile çelişmemek kaydıyla, uluslararası piyasalardaki sorunların ekonomimiz üzerindeki etkilerini sınırlamak için üzerine düşen tedbirleri almaya devam edecektir. Kurul, bundan sonraki faiz indiriminin ölçülü olabileceği ve şartlara bağlı olarak para politikasının aşağı yönlü esnekliğini uzunca bir süre korumasının gerekebileceği değerlendirmesinde bulunmuştur.

Enflasyon görünümüne ilişkin açıklanacak her türlü yeni verinin ve haberin, Kurul'un geleceğe yönelik duruşunu değiştirmesine neden olabileceği önemle vurgulanmalıdır.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    103
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    33
    Toplam Teşekkür
    27 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geceye endeks flat, dolar flat, gbpjpy şort, geri kalan her şey flat ha birde sistem çalışmalarında long......GBPJPY den pis para yapacağım kanaatimce..kaldıraç dehşet
    sn.astatin parite işleminizi hangi kurumdan yapıyorsunuz?memnun musunuz?
    hesap alt limiti ne kadar?
    teşekkürler.

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Standart testsis

Üwwwwwwwwwwwwwflatim

Konu Astatin tarafından (19.03.09 Saat 20:33 ) değiştirilmiştir.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    103
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    33
    Toplam Teşekkür
    27 Yazısı Teşekkür aldı

sn.astatin bu okları sistemmi koydu?sanki elle konmuş gibi.

Yer
    AVRUPA
    Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.800
    Toplam Teşekkür
    1.296 Yazısı Teşekkür aldı

kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üwwwwwwwwwwwwwflatim

asti,

tamam hala test aşamasındasın ama gerçekten muazzama yani.ben olsam boş geçmemek adına 3-5 kontratla trade ederdim şu haliyle bile.hiç tereddütsüz oynardım.hatta ver bana sistem kodlarını bak oynuyor muyum oynamıyor muyum gör.söz sana işlem detaylarını yollıycam

5 kontrat oynasan asti şu haliyle bile çok güzel kazanç bırakır sana.zarar durumunda da çok canın yanmaz.

tabii bu benim fikrim.ben olsam böyle yapardım.

yine de sen bilin ama şu haliyle musluk boşuna akıyor.su hayattır asti

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı Ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn.astatin bu okları sistemmi koydu?sanki elle konmuş gibi.
    bir kontratın her döneminde tüm oklar elle konulmuş gibi sonuç üreten bir sisteme ulaştığımda -varsa-, zaten onu buraya koymam..

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

VOB Tüccarı vade başından itibaren takas koyabilir misin?
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Sn. Ardasu ve Sn. Seyyah,

Sistemin daha geri tarihine de bakınız...Kırmızı daire ile işaretlediklerim, çözülmesi gereken görece büyük sorunlar, mavi daire ile işaretlediklerim ise çözülmesede olacak sorunlar Buralarda zarar ettirmemiş yine kar var ama ters yönde 1000 puanlık harekette sinyal değiştirmeyen sistem adamın psikolojisini yer..Yani kırmızı daireler sorun!!! çalışmak şart..Mesela dün ikinci seansda 3 kez çıkan oklardan ikisinin bugün olmadığına dikkat ediniz..Çalışmak şart

Bir diğer sorun, kontrat vadesinin ilk dönemlerinde hacmin sığ ve fiyat sapmalarının sapık olmasından olsa gerek garip sinyaller var..Larossian kendi sisteminde bu sorunun olmadığını söylüyor. SAZAN ın sistemlerinde böyle bir sorun varmı yanıt verirse sevinirim

Konu Astatin tarafından (19.03.09 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    133
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    341
    Toplam Teşekkür
    141 Yazısı Teşekkür aldı

Benden başka uzuncu yok galiba...
    Bu hem ürkütücü hem sevindirici.Yani yön tayini benim istediğim gibi olursa tüm gurubun parası bana ....Yok tersi olursa tüm param gruba pay edilir - ki tüm gruba pay edilirse avcumu yalarım

Dikkatinizi çektimi bilmem ama yatay yatay diye ağladığımız son 5-6 günün toplam APSD sinden daha fazla APSD ters yönde 1 günde değişti.Tek tesellim bu.
    Konu ÖZGÜR EFE tarafından (19.03.09 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı ÖZGÜR EFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benden başka uzuncu yok galiba...
    Bu hem ürkütücü hem sevindirici.Yani yön tayini benim istediğim gibi olursa tüm gurubun parası bana ....Yok tersi olursa tüm param gruba pay edilir - ki tüm gruba pay edilirse avcumu yalarım

Dikkatinizi çektimi bilmem ama yatay yatay diye ağladığımız son 5-6 günün toplam APSD sinden daha fazla APSD ters yönde 1 günde değişti.Tek tesellim bu.
    Demekki 30,000 altında oyunda olanlar "30,000 üstünde fiyat mı olur bana ne bana ne ben oynamıyorum" demişler.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Asti sağık fiayt istemiyorsan Yakın vadeyi kullan. Hiç sığ verisi yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)