kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
hr en sonunda haklı çıktı
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
geceye 29.700 SHORT devam ediyorum.tenhada kıstırdılar namussuzlar bugün...pıstım bekliyorum...istifimi bozmuyorum şindilik...
sistem şart...uzun süredir yatayız sistemler bu ara çarpılmış olabilir ama kırılmayıda onlar yakalayıp anne ve bubalarını ihya edeceklerdir.
ama SİSTEM gibi SİSTEM olacak...yoksa canınızdan bezdirir...
sevgili,
Larossian,sazan,fXci,asti...kulaklarınız çınlıyor mu?
APSD -15.000...bişeyler olacak...
Konu TÜRKOĞLU tarafından (19.03.09 Saat 18:10 ) değiştirilmiştir.
geceye endeks short, dolar long....
abd otoculara 5 milyar dolarcık teşvik vericekmiş..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
geceye endeks flat, dolar flat, gbpjpy şort, geri kalan her şey flat ha birde sistem çalışmalarında long......GBPJPY den pis para yapacağım kanaatimce..kaldıraç dehşet
Bugün enteresan bir gün oldu, kapanışda enteresan oldu, yarın yukarı ihtimalide aşağı ihtimali %50 diyorum, kimse bilemez, fakat ben kısa kalmaya karar verdim, normalde flat girilmesi daha iyi olurdu.. vadeli son anda aşağı atak yarın yukarı açılışı, kapanışa görede hesaplarsak henüz yataylığı işaret ediyor olmasıda ilginç, spot ipucu vermedi bana, bakalım yurtdışı halihazırda ne olacak belli değil, ama az çok ipucu verdi fena yukarı yaparım haaa diyor, buna istinaden bize hareket geldi diye düşünüyorum.
Bu haftalık bence bu kadar, ama eğer bizde bir yukarı hareket olacaksa zaten spot piyasadan belli olurdu, ne hikmetse spot hala ağırkanlı trade ediliyor, bende bu yüzden dedimki geceye pozda girsemde farketmez, saygılar...
herkese iyi akşamlar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri