Sevgili Astatin,
Merakla sisteminin kar zarar rakamını öğrenmek için bekliyor olacağım. Benimkini yamultan bir kar rakamı, benim sistem araştırması için sıfırlanmış olan motivasyonumu tavana vurdurur.
Sevgili Astatin,
Merakla sisteminin kar zarar rakamını öğrenmek için bekliyor olacağım. Benimkini yamultan bir kar rakamı, benim sistem araştırması için sıfırlanmış olan motivasyonumu tavana vurdurur.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
şu an şortum fekat son derece gerginim...dişlerim felan feşmekan gıcırdıyor...
ALLAH stop ettirmesin! AMİN...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Uzun vadeli sistem de trend yoksa AL verdiği yerden sata döner. MEdium sistem geçen Perşembe dipten 1500 puan yüksleince al verebildi. Bu ay 4000 puan zararı var.
Doalrdaki hareket teknik değil ahbere dayalı gelişmiştir. sistemin yapacağı bir şey yoktur. Akşam da TCMB faiz indirir bugün sat veren sistemler yarın aL verir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Gurt Adam, Dolunay grafiği.
Sevgili Thracian'ın ısrarları ile dolunay grafiğimiz.
Arkadaşımız analizi son derece başarıyla yapmış (Uzun bir süre önce, dün değil). Önce yorumu, hemen ardından benim 1-2 ilavem.
Xu100 Günlük grafik. İstisnasız, her kırmızı dolunay sonrası 5 yada 6. günde piyasa dip yapmış ve 6-7. günde de hareket bir yana başlamış. Sonrasında da neredeyse mavi dolunaya kadar hep aynı yönde sürmüş. Sn thracian'ın yorumundan benim tek farkım, kırmızı dolunay 11 Martta ve bugün de 6. gün. Yani gurtadam grafiği derki, hareket bugünde başlayabilir yarın da, ancak yarın ne yana dogru gidiyorsak (uzun bir bar), o yana dogru şiddetle en az 6 iş günü gideriz. Sonrasında benim için çok önemli olan tarihler 2 ve 6 nisana geliriz. Yaklaşınca da ayrıca konuşuruz.Merhaba Sn. Sazan,
Uzun süredir analizlerini hem burada, hem de diger forumda takip ediyorum. Sizi rahatsiz etmeyecekse anlattiginiz kadariyla uygulamaya calistigim dolunay analizini sizinle paylasamak istiyorum. Yanlis düsündügüm yerleri düzeltirseniz sevinirim:
Dolunay 9 Martta olacak ve bu sizin terminolojinizde "Kirmizi Dolunay". Kirmizi dolunaydan 6 bar sonra (19 Mart Persembe günü) 5-7 günlük hizli birhareket basliyor. Bu hareket son dolunaylarda hep yukariya olusmus. Hareketin muhtemel bitim tarihi de 26-30 Mart arasinda, tam secimlerin oldugu haftasonuna denk gelmesi de ayrica manidar...
9 Mart (Dolunay) ile 6 bar sonrasi (19 Mart) arasinda olacak hareketin ise yatay-asagi olacagini düsünüyorum.
Bu analiz hakkinda yorumlarinizi yazarsaniz sevinirim...
Iyi aksamlar
Grafiğe ne yana gidebileceğine dar bazı ipuçları koydum. EW ve kalın kırmızı trendline'lar gibi. Ancak zaten bugün yada yarın yön belli olacak.
Bol bol kazançlar. Benden bugünlük bu kadar.
![]()
Konu sazan tarafından (19.03.09 Saat 14:00 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Astatin sen Şirin babalıktan çıkıp Şirin dede olmuşsun. Hatırlayamadığın doğum günün bu aralar ise nice yıllara. Önce sağlık, mutluluk ve huzur eşliğinde elbette.
Konu VOBiX tarafından (19.03.09 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar benim sistem FLATLADI buraları senin için tehlikeli olmaya başladı bundan gayrisini bekle gör diyor.
Saygılar.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
dünkü 775 yükseğinin üzerine bile atamadı kendini piyasa.
periyodu 30 dk yaptık bugüne özel..halen uzunda beklemeye devam..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri