Sn Astatin açıklamanız için teşekkürler.
Sn Astatin açıklamanız için teşekkürler.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
DYHOL'lerim duruyor...vermem...ya bana para kazandıracak adam gibi...ya da kapatırlar tahtasını...öbür türlü ver-mem...
1.000 tane ama gerçekten iyi bir performans sergilerse VOB'taki 1000 puandan daha çok keyif verir bana...
Larossian,
hiç sektirmeden uyuyor musun sistem sinyallerine?
şunun için soruyorum.grafikteki görüntü gerçekten çok iyi.muhtemelen geçmişide iyidir.fakat sen bundan ne kadar faydalanıyorsun?
fXci nin sistemide süperdi ama o son zamanlarda yan çizmeye başladı sanırım sinyallere uyma konusunda.
Konu TÜRKOĞLU tarafından (18.03.09 Saat 15:53 ) değiştirilmiştir.
Jerfin Turkcell i 5 kademe çökertsin kampanyası başlatıyorum..Hadi yawwww..İşim gücüm var..çıkcam..kütürdetin şu endekside geceye kısa taşıyalım
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
metastocku acamıyorum..winrar vs. de var..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri