Verileri olumlu algılatacaklar korkusuyla flat kaldım...
Verileri olumlu algılatacaklar korkusuyla flat kaldım...
Asti buna al sat oku koydursana
ref(rsi(14),-2)<rsi(14)
iki bar önceki rsi şimdiki rsiden küçükse AL desin büyükse SAT desin.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
17.03.2009 14:31:51 ABD'DE KONUT BAŞLANGIÇLARI ŞUBAT AYINDA ARTIŞ GÖSTERDİ
ABD'de konut başlangıçları Şubat ayında artış gösterdi. ABD Ticaret Bakanlığı verilerine göre, konut başlangıçları yüzde 22.2 artarak 583 bin oldu. Piyasalarda beklenti yüzde 1.3 düşüşle 466 binden 460 bine geleceği yönündeydi. Ocak ayı konut başlangıçları verisi ise yüzde 16.8 düşüşten yüzde 14.5 düşüşe revize edildi. Şubat ayında inşaat izinleri ise yüzde 3.0 artarak 547 bin oldu. Piyasalarda izinlerin yüzde 4.9 düşüşle 505 bine gelmesi bekleniyordu.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
17.03.2009 14:34:42 ABD'DE ÜRETİCİ FİYATLARI ŞUBATTA BEKLENTİLERİN ALTINDA ARTTI
ABD'de üretici fiyatları Şubat ayında beklentilerin altında artış gösterdi. ABD Çalışma Bakanlığı verilerine göre, üretici fiyatları yüzde 0.1 arttı. Piyasada beklentiler yüzde 0.4 artış olacağı yönündeydi. Ocak ayında üretici fiyatları yüzde 0.8 artmıştı. Gıda ve enerji fiyatları hariç olarak hesaplanan çekirdek üretici fiyatları ise bir önceki aya göre yüzde 0.2 artış gösterdi. Analistler, geçen ay yüzde 0.4 artan çekirdek ÜFE'nin yüzde 0.1 artacağını tahmin ediyordu. Yıllık bazda ise üretici fiyatları yüzde 1.3 düşüş gösterdi. Bir önceki ay yüzde 1.0 düşüş yaşanan yıllık ÜFE'de yüzde 1.4 düşüş olacağı bekleniyordu. Aynı ayda çekirdek üretici fiyatları yıllık bazda yüzde 4.0 arttı. Önceki dönemde artış yüzde 4.2 artan fiyatların yüzde 3.8 artması bekleniyordu. Şubatta enerji fiyatlarında artış oranı yüzde 1.3 olarak gerçekleşti. Aynı ayda yarı mamül fiyatları yüzde 0.9, çekirdek yarı mamül fiyatları yüzde 0.6, hammadde fiyatları yüzde 4.5 azalırken, çekirdek hammadde fiyatları ise yüzde 1.5 artış gösterdi.
VOBda ikili dip çığlıklarını duyamıyorum....
Çünkü daha teyit etmedi hehehe
kalan kısalarda 450 den kapandı ve flat !
long için beklemedeyiz artık![]()
450'yi kaldıran ata olmasa endekse de şortlayacaktım ama biraz bekleyelim bakam.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Uzuna geçtim, fakat dow eksi başlangıç yapma ihtimali var diyorum, bakalım ne olacak? saygılar...
İşlemler sapıttı mı yoksa bana mı öyle geliyor, hiç bu kadar dolu kademeler ve bu kadar hızlı işlemler hatırlamıyorum...
Bu sefer sağlam alıyolaruzunlar saatlik düzeltme içinde iyi kazandırabilir diyorum, saygılar...
%50 shorta devam.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
sistem hala kısada..kapanış 29650 altı olursa daha rahat geceye gireceğim..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri