lem ben senin dolar kontratı diye!!!!!
la havleeeeeeee!
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
625 altına inerse bende kısa denemesi yapıyım diyorum artık, deneme işte, neymiş bu yaaa, bende al sinyali içinde bu iş tersyüz olmak gibi bişeymi demeye başladım, ama araya Cuma yataylığı girmiş bir tersyüz, olabilirde, ama o zaman28700-29000 aralığı aşağıya geçilirse sat olur ve ona uyarım, akşamada Bakan ŞİMŞEK açıklama yapacak, gelde çık işin içinden, niye düşüyo bu piyasa? saygılar
Bu programları isteyen olursa www.4shared.com sitesine girsin arama motoruna yazsın. HANNIBALin uploadları var. Direkt link vermek yasakmış.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Shorta devam.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Perşembe günkü roketi sindirmeleri lazım. IMF açıklaması olacak da olumlu geleceği garanti mi? "IMF geldi yalvardı görüşelim dedi, biz istemeyiz dedik. Hazır sıkıştırmışken bir iki şart da biz öne sürdük. Ümüklerini sıkmaya başladık." da diyebilirler.
Şaka bir yana açıklama olumsuz da olabilir. IMF tarafında yumuşa var ama hala tatmin edici değil de denilebilir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri