flat....
Bizim işsizlik çok fena artmış, bunun üzerine bakana şimşek ne demiş?
DEVLET BAKANI MEHMET SIMSEK, ISSIZLIK ORANINDAKI ARTIS ILE ILGILI OLARAK, ``ISSIZLIK NE BUGUNUN SORUNU NE DE HEMEN
COZULECEK BIR SORUNDUR. AMA BIZIM COZECEK PLANIMIZ VAR`` DEDI.
Plan varmış iyimi? Hadi bakalım, fakat işsizlik hiç görülmemiş boyutlarda olduğu rakamlarla ortaya çıkınca plan var demek kolay, plan nerede açıkla o zaman diyen yok bakan bey e, saygılar...
içimi okudun...hatta ben dalga sayısını 6 ya çıkarmayı düşünüyordum..bakın bunu bile yaptımhatta a.b.c değil a.b.c.ç diyerekten hem dalga sayısını arttırdım hem de türkçe karakteri dünya EW lügatına soktum diyecektim..öylee bi sistem yani
) neyse...saat 22:00 olsun... görelim ortamın halini
![]()
Sistem sat verdi 825 short
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri