komsu ve akraba memleketlerde pull back up yaptıgına gore haftaya 24000 lerde
uyanırız
FDJI her yere ayar veriyor
zurnanın zırt dediği yere geldik gibime geliyor. Piyasayı öyle bir hale getirdilerki toparlanma şimdi başlamazsa bence bir 10 yıl gidecek buda hiç hayre alemet değil. elimizde kağıt parçalarıyla gezecez ama bir şey alamayacak konuma geleceğiz.
beni yüzeyde tutabilecek ihyimal
![]()
VOB, 60 dk'lık Grafik.
Aşağı yönde ciddi bir Ending diagonal ihtimali belirdi. Bu sayıma göre i-iii noktalarını bağlayan trendline'a düşüş, bence düşüşün sonu olur. Aşağı yönde ve fiyatların üstünde olan alçalan trendline'ın kırılması ending diagonal olasını ortadan kaldırmaz ancak bir miktar daha yükseliş olacağını düşündürür. Fakat ii-iii. dalgalar arasında yer alan b noktasının yukarı geçilmesi olasılığı cidden azaltır.
Özetle grafik 28'lere düşersek giriş için güzel bir nokta olacağı dışında bir şey söylemiyor. Geçen hafta grafikte iii oluştuğunda düşüşün sonu olduğunu ve orta vadeli Long yönde pozisyon alınabileceğini belirtmiştim. Uzun vadeli pozisyonlarımı yönettiğim hesapta hala Long'um. 28'lere düşersek , extra uzun vadeli long pozisyon alırım.
Bol Kazançlar.
![]()
Konu sazan tarafından (12.03.09 Saat 08:44 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
herkese günaydınlar.
bol kazançlar.
pozisyon aldığımız yönde 5 dakikalıklarda (tabii ki o 5 dakika içinde) upuzuuuuuuuuuuuuuuun bir çıbıh görelim işalla.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Günaydın,
12 Mart Perşembe Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
EUR Merkez Bankası Aylık Raporu (Mar) 11:00 Yüksek
EUR Üretici Fiyat Endeksi (y/y) (Oca) 12:00 %0,7 %1,8 Yüksek
EUR Üretici Fiyat Endeksi (a/a) (Oca) 12:00 -%0,1 -%1,3 Yüksek
GER Sanayi Üretimi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (a/a) (Oca) 13:00 -%3,0 -%4,6 Yüksek
GER Sanayi Üretimi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (y/y) (Oca) 13:00 -%15,5 -%12,0 Yüksek
USD Perakende Satışlar (Şub) 14:30 -%0,5 %1,0 Yüksek
USD Perakende Satışlar (Otomobil Satışları Hariç) (Şub) 14:30 -%0,4 %0,9 Orta
USD İsşizlik Sigortası Başvuruları (7 Mar) 14:30 640K 639K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (28 Şub) 14:30 5106K Orta
USD İş Dünyası Stokları (Oca) 16:00 -%1,1 -%1,3 Düşük
USD Fed-Geithner'ın Sunumu ve değerleme görüşmeleri 16:00 Yüksek
Bazı Bilançolar
Carrefour S.A.(CRERF.PK) ---$ (Zaman Belli Değil)
Türkiye Gündeminden Bazı Başlıklar
Türkiye'de OSD Şubat ayı Otomotiv Üretimi verilerini açıklayacak
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Bugünde shortta terse getirir bunlar bizi sisteme sıkıca bağlanmak lazım.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Nayır,
Devir değişsin artık..
DÜn TCMB ihalesine gelen en yüksek teklif 1.738 di diye hatırlıyorum..Şimdi FX de USD 1.75 ? Hudıhelaryu?
Jedi'nin dönüşü dadında bir düşüş istiyorum... PY Grubu RH Negatif ayrışmak istiyorum...
Oh oh, nikeyi nalları dikeyi..fıçırlarda sıçıırrrr... grooaaarrrr
Konu Astatin tarafından (12.03.09 Saat 09:44 ) değiştirilmiştir.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri