ıyı de dolar neden düşüyo onu anlamadım ben,gerçi rand da gerilemiş ama yine de genelde bızde tersı tepkı dha olasydı
ıyı de dolar neden düşüyo onu anlamadım ben,gerçi rand da gerilemiş ama yine de genelde bızde tersı tepkı dha olasydı
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
günaydın,kolay gelsin !
475/325 ten ilave uzun..
29200 altında stop ve kısa !
sabahki çıtır taze şortları 425 pointika kara kapatıyorum... 1/3 şort devam... Törki du poyints, dorki du pua...![]()
selam herkese, 29,375 son olabilirdi heralde galibasunuz. uzun oldum tekrardan..
iyi döktürdüler..
11.03.2009 10:14:25 *ekren,"perşembe, cuma ve pazartesi günleri piyasadan 500-900 milyon dolar arası günlük çıkış oldu"
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
günaydın bol kazançlar ...vadelideki tüm pozlarımı kapattım .. bugün sadece endeks kontratlarında trade edecem ..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri