Aşagı açılmamızda büyük ihtimal ,
Yurt dışının bugünkü çoşkusunu çok güzel mal dagılımı olarak kullandılar.
Dikkatli gözlerden kaçmadı bu. Onlara satış fırsatı vermeleri uzak ihtimal.
Aşagı açılmamızda büyük ihtimal ,
Yurt dışının bugünkü çoşkusunu çok güzel mal dagılımı olarak kullandılar.
Dikkatli gözlerden kaçmadı bu. Onlara satış fırsatı vermeleri uzak ihtimal.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Sevgili sağanak,
Bugün kapanışta, bizim evdeki kedi hariç herkes longlarken, DJI yükselmeye devam ederken burayı 550 den 400 e kadar 3 kere boyarlarken, al vermemiş hiç bir periyot ve sistem kalmamışken, DJI zaten %4 artıyken, düşmemiş borsa çıkamaz diye düşünürken, dışarıya göre hala %10 primli olmamız ve bunu elbet bir gün vermemiz gerekirken ve bu tip bir kırılım için mal verilmesi için bu gün son iki saat çok müsait görünüyorken, spotta günlerdir mal veriliyorken...............diye düşünürken açtım şortları 475 denAynı fikirdeyiz...Umarım mes'ud oluruz
![]()
Küçük Yatırımcınının Bakkal Defteri
Vob kapanırken DOW: 6795
DOW Kapanış: 6926
Fark: %1.9
Eğer sabah durum desteklenirse Vob açılış tahmini: 30,000
Konu excali tarafından (10.03.09 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir.
En az 3 HİSSE...
spot piyasa xu30 endeks de ilk 3 alıcı
finans yatırım 23233625 ytl
iş yatırım 22060131 ytl
yapı kredi 20135051 ytl
vob xu30 ilk 3 satıcı
finans yatırım -6331 adet;
efg -5241 adet
yapı kredi -3816 adet
efg spotta alıcı vobta satıcıdır ilaveten. vobtaki aktif satışlar bugün spot alışlarını hedge nitelikliydi.
not: veriler eksik olabilir, mutat adsl kesintisi .
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Geçmiş sayfalarda aracı kurum komisyonu ile ilgili yazılara hitaben ben 2.5 yıldır sankoyla işlem yapıyorum komisyon oranım onbinde 1.4 ,40 kuruşa falan tekabül ediyor arasıra vob terminali göçsede istikrarlı müşterilerine kolaylık saglıyorlar hesaptan para alma ,para gönderme işlemleride diger kurumlara göre çok daha hızlı
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri