Angehängte Grafik: dow.gif
![]()
Angehängte Grafik: dow.gif
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
bu akşam kapanış22.30 oyle değilmi
sabah kahvaltım şuan gözümün önünden geçiyor sanki![]()
nasdaq kapanış dün sıkıntılıydı bahsedilmişti. 2002 diplerine yönelmesi muhtemeldir.
hala daha yükseliş için işaret yoktur, açılıştaki tepkiler satışla karşılanmaktadır.
yükseliş için mutlaka arka arkaya iki yükseliş gerekmkte ve indikatörlerin al vermelidir. henüz böyle bir şey yok.
zaten efg nin satışları da bize durumu gün boyu belli etmiştir.
trend değişmedikçe hep aynı yönde olunmalıdır.
hafta sonu analizinde muhtemel dönüş tarihleri verilmiştir. (olasılık)
bu süreçte altında endeks e ayak uyduracaktır.
pzt veya salı sert hareket günüydü bugün olmamıştır, yarın muhtemeldir.
sevgiler.
Konu jelibon tarafından (09.03.09 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sindi spot 100 nerde?
spot 100
21900-24900 trade yerde..
![]()
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Forumdan onca kişi ayrıldı ama forumun ilerleme hızında yavaşlama yok 550. sayfada kaldım. Gelemiyorum.![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
usd/tl , altın ve fdow kacta?
bende veri iletimi aksamdan berı yok![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri