marakes bazen dostluklar kavagadan doğarmış ne diyorsun? bu deyime....
marakes bazen dostluklar kavagadan doğarmış ne diyorsun? bu deyime....
sevgili mordak
devam aynen.......değişen bişey yok.....benim keyfim yerinde
hizipçi bir kaç kişi yüzünden kasıtlı olarak yok edilmek istendi forum mordak......
forumun bütün agır topları ,ortada hiç bişe yokken bi kişinin peşine takılınca böyle oldu..
takılmayanlardan biride abkadır... ondan görürsün aşagıda
ben pek anlam veremedim olanlara...kızdım...
ama herkes yaptıgı hatayı anlayıp dönüyor buraya mordak...
ama o kişi nasıl dönecek bilmiyorum... gerçi şu anda başka isimle yazsada ,kendi ismini nasıl tekrar kullanacak ,hangi yüzle burada yazacak çok merak ediyorum...
sevgiler dostum...
Konu mbm tarafından (07.03.09 Saat 09:16 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Çok Uzman
burası güzel bir forum kıymet bilmek lazım.uçanın kaçanın peşine takılan sonra pişman olur.neredeyse anam babam yaşında kişiler gittikleri heryeri darma duman edip çıkıyorlar.kişilik ve tıynet meselesi...
merhabalar arkadaşlar
dün seans içinde sormaya çalıştım ancak
seanstan sonra sorulması önerildi
sistemden hep bahsediyorsunuz
nedir bu sistem
eğer konuyla ilgili link varsa ve bildikleriniz
paylaşırsanız sevinirim
ben ve yeni olan diğer arkadaşlar bu sayede sistemle tanışabilir ve sistemi kullanabiliriz.
saygılar
Not: topiklerin linkini yazabilirseniz iyi olur çünkü topik bulamıyorum.
Konu eagle2002 tarafından (07.03.09 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir. Sebep: not eklendi
Herkesin kendi yaptığı sistem vardır ona göre al sat uygular bahsedilen o.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
İngilterenin en büyük bankalrından LLOYDS iflas etti...367 milyar dolarlık riskli varlığın devlet geçtiği duyruldu..
Pozisyona göre haber yapıştırmıyorum uzunum
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri