Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ayuların sesi çok gür çıkmaya başladı.
long zamanıdır!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
açık pozisyon değişimi 22600.![]()
Düşüş devam bence...iym yeterince verdi...
apsd 26.000.......
ahanda dolar-tl aylık..
2 kez denenmiş bir direnç var .. iki kez denenen bir direnç üçüncü kez denenirse o direnç yerle bir olur .. tarümar olur. .. aylık grafta dolar aşırı alımda en sert hareketler aşırı alımda aşırı satımda olur .. grafta bir flama formasyon var 3 ay sürmüş .. yukarı teperse feci teper hedefi baya yüksek .. gördüklerim bunlar ...
ama aylık grafa bakıp vobda poz alınmaz .. sadece fikir için
![]()
Evet sn selçuklu, şimdi şöyle bişey var, eğerki dolar/ytl 2,00-2,20 geçerse olay hepten 3,00 civarına kopuştur, bence böyle...
sağlam bastılar valla bugün
Şimdi yarına oyun düşünelim, ne olabilir, mesela açılışı olumlu algılatma yaparlarsa, 29200-39300 açabilirler, oradan tekrar bas bas yapabilirler... favori senaryom ise yarın gaplı aşağıdan açılıştır, saygılar...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bugün Allah dileklerimi kabul ediyor..%5 eksiye denk gelen yerden shortlar kapatılır..yeni şort için fursat beklenir...llellelelelelelel
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri