Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
vob deniz altında kapadı yüzeye cıkana kadar short devam
![]()
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
şu 23.000 bir gün kırılır mı acaba.. şunun şurasında dow'un 5.000 olmasına ne kaldı ki canım.. sıksınlar biraz daha dişlerini bizimkiler..
![]()
yanlız bak biraz daha deniz altında kalırsa ya sen vurgun yiyecen ya senin sistem.sünger mi avlıyor ne yapıyor bu deniz altında
hem bak nefessiz kalmış gibin sankim kafayı yukarı kaldırmış çıkacak kimin.ne dersin? yoksam deniz altında özgür willy gibi bi aşağı bi yukarı salındığı için mi öyle?![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
şu şartlarda altının zirveye gtmesi gerekti yaa yarında bizde +3% gap gerekti ama ne olcak şimdi ?
Ahım şahım bir hareket yok yani.
Nunu aşağıdakileri okumasın.
Yarın boşluklu yukarı açarız güniçinde de o boşluğu doldurmayız. Kaısm sonundak igibi bir ralli yaparız ama ömrü %10 civarı gibi kısa sürer.
(Bugün boğalar kimseye teşekkür etmemiştir. Onların kalan haklarını toparlayayım.Zaten kurdeleyi kaçırdık bugün.)
Şaka bir yana yarın dow için tepki verilebilecek son gün gibi geliyor bana nedeni ise Çarşamba özel sektör istihdam verileri gelecek cuam günü tarımdışı istihdam var. Dow 4 günde yaklaşık %7,5 düştü zaten. 29,000 kritik destek seviyemiz.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri