O gene iyi buradaki gibi o günün en yükseğinden daha yukarıda kısa pozsiyon açan ve 9 aydır bir kere bile zarar etmeyen sistemler (?) var.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Akbank’ın Piyasa Değeri Dünya Devi Citi’yi Yakaladı
Şirketin değeri iştirakinin değeri kadar![]()
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
imf artık seçim sonrasına kaldı.. imf beklentisi ile spotta mal alanlar tutabilirler de piyasayı isterlerse.. seçime kadar piyasayı tutmak da ısrarcı olacaklar mı bilmiyorum.. ama bu ihtimal de yok değil..(ama bana göre bu ihtimal zayıf, teknik göstergeler ve dolar grafiği aşağıyı destekliyor.)
Konu jerfin tarafından (02.03.09 Saat 10:57 ) değiştirilmiştir.
Fdji güncel
![]()
komedi ya teorik fiyat 30.650 vadeli 29.750...arada -900 puan fark var.
bu teorik fiyat saçmalıktan başka bişey değil o zaman.güya vadelinin şu an olması gereken fiyat 30.650...eee nerede o zaman?
herkesin sistemi kendine..inanıp inanmamak da okuyanların kendi zihinlerinde ve tekellerinde
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri