bnim grafik denize daldı
![]()
bnim grafik denize daldı
![]()
abooooo
nooluyo böyle yaw...yine şelale olmuş
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
sn.sağanak daha önce bir grafik vermişti.. EW analizine göre 5.3.2 bitip 5.3.3 başlama noktasında olabiliriz o grafiğe göre.. aklımızında bulunsun diye tekrardan ekleyecektim sayfaya, ama aradım grafiği bulamadım..
astiiii uzlaşmaya mı gideceksin kısalarla..![]()
sabahki dj f in son durumu
![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bahsettigim 29775 seviyesinin önemi aşağıdaki grafikte gorulebilir.
Düşüş hızlanması 29775 seviyesinin aşağı geçilmesiyle olabilir. Aksi taktirde yuvarlak halka yani 30500 29775 arası hareketleşme soz konusu olacaktır.
Aşağıdaki grafik sabah gönderdiğim nisan vadeli günlük grafiğinin küçük kesiti.
![]()
Konu haguan tarafından (27.02.09 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir.
-400 nisan-spot makası vay vay vay...
Herkese merhaba dün öğlenden beri kısayım ve geçen yıldan beri kısada hep para kazandım ama huzursuzum. Ülke her geçen gün kötüye gidiyor. Ben 3 aydır boştayım, az önce dayımla konuştum işten çıkarılmış kriz nedeniyle. Bu işsizlik artarak devam edeceğe benziyor. Bütün ülkeler paket üstüne paket açıklarken biz kömür ve beyaz eşya dağıtıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin...
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri