Biraz daha aşağı yolumuz var gibi.
Biraz daha aşağı yolumuz var gibi.
iyi de mordak ın tepkisi sadece bu konu ile ilgili degıl..ben de dun kendisi ile ufaktan atıştım ama onun tepkisi birileri ayrıldgı için degıl sadece..biraz huzursuz bi dönem gecırıyo hayatında heralde..yani olaylara degıl de genel bi tepki onunkisi
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Neyse, ben kaçar
herkese bol kazanclar,
nisan vadede pozisyonlar alınmaya devam ediyor..
![]()
Ya olaya öyle bakmayın. Bizim 2003te olmamız gereken değerler oralar mıydı? Bizim 2001 krizimiz olmasaydı ve bu sebeple yurtdışından negatif ayrışmasaydık nerede olurduk buna göre değerlendirmek gerekir. DOW 2001 dibinde ama DAX hala o seviyelere uzakta. DOW=IMKB demek de yanıltabilir. Bu iyimserliğimden değil 25,000 ve altını ben de bekliyorum ama hesaplarda bazı şeyleri yanlış yapmayalım.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri