halkını kandırmak mı ?? senden yönetici olmayacagınıda anladık..teğet geçicek dediginde aklı başında kim inanmıştır sence ?? söylemesi gerekeni söyledi senin haberlerin gibi konuşsa ne olurdu düşün bakalım..her doğru heryerde söylenmez yandık bittik edebiyatıyla bu gemi yürümez ... sen mantıkla "evet halkım kriz geliyor biz yandık bittk imkb kagıttan kaplan" demesi gerekti ondan sonra hastaya morfin ver bakalım tepki veriyormu...gemicigi gemiside beni ilgilendirmiyor kim ne kötülük yaptıysa ne şerefsizlik yaptıysa hepsi cezalandırılsın başımın üzerinde yeri vardır... karneyle ekmek kuyrugunuda çok beklersin eminim üzülmüşsündür bunu duyunca..
Syn jelibon ;
Bir kere sayımlarım amatörcedir , bunu belirtmekte yarar görüyorum.
imkb 100 :
İMKB 100 de de 5 dalgalı düşüş devam ediyor.
bilindigi gibi 3 nolu büyük düşüş 20912 de sonlanmıştır.
20912 den itibaren başlayan 4 nolu tepki çıkışı 28732 de bitmiştir. şu an itibari ile 4 nolu tepki çıkşının a-b-c düzeltmeleride sonlanmak üzeredir. ve 5 nolu düşüş dalgası başlayacaktır.
5.5.1 in hedefi 17500-18000 civarı bir bölgedir.
yatırım tavsiyesi deyildir. amatörce bir paylaşımdır.
tekrardan bütün üyelerimize ve misafir konuklarımıza bol şanslar , kazançlı günler.
Konu kayahan tarafından (25.02.09 Saat 01:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Konu jelibon tarafından (25.02.09 Saat 01:43 ) değiştirilmiştir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Düşüşün 5.dalgası için hedef beklentilerimiz çoğu arkadaşla aşağıdaki linkte paylaştığım analiz de uyuşuyorsa da,
http://www.voborsa.com/forum/teknikler-analizler-deposu-t5188.html?p=77081
Hala cepte duran bir olasılık yüzünden piyasayı çok yakından izlemeyip yavaş hareket eden kitle için(benim gibiler) tehlike arzeden linkte ki analizim
http://www.voborsa.com/forum/vobjektif-seans-odasi-t5196.html?p=87823
7.000 üstünde kısa vadede kısa giymemek 8.400 beklemek mi?.. yoksa hava durumunu yakından takip etmek mi?...
Bol şanslar hepimize...
Konu mavi tarafından (25.02.09 Saat 01:47 ) değiştirilmiştir.
dowda kabaca...7500-7600 ve 7900 gorunuyor bunun uzerisini pek göremiyorum üstadlar neder bilemem..
Prechter, abd hİsse senetlerİnde 'kisa pozİsyonlarin' kapatilmasini Önerdİ ayi pİyasasinin baŞlamasindan 3 ay Önce abd hİsse senetlerİ İÇİn 'kisa pozİsyon' tavsİyesİ veren pİyasa tahmİn Şİrketİ ellİott wave internatİonal'in ceo'su robert prechter, Şİmdİ bu pozİsyonlarin kapatilmasi tavsİyesİnde bulundu.
Prechter, pİyasalarda yaŞanacabİlecek olasi bİr yÜkselİŞİn 'kisa pozİsyona sahİp' yatirimci İÇİn 'korkutucu ve sert' olabİleceĞİnİ belİrttİ. Ceo, "fİnansal kaosun kiziŞtiĞi bİr Çevredeyİz. Temel İŞİmİz elİmİzdekİ parayi tutmak. EĞer Şİmdİ Çikarsak bunu yapmiŞ oluruz" dİye konuŞtu.
*** ibs haber merkezİ *** (24/02/2009 - 16:41:12)
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri