Alkışşşş..şubat vade nisan vadenin üstünde..![]()
Alkışşşş..şubat vade nisan vadenin üstünde..![]()
30450 full kısa. 30600 stop
aramizdaki sahtekar numaraci daxmis galiba
Kısa için son tur son şanstı.. bakalım noolacak..
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sabah fdow yine bu seviyedeyken biz %2 daha aşağıda, dax ise %1 daha yukarıda idi. Takip ettiğim sistem şamar oğlanına döndü bir haftada. En tepeden AL, en dipten sat veriyor... Daha doğrusu PY dünki gibi yukardan piyasayı Açıyor tüm sistemler AL a geçiyor daha sonra bir daha o tepe görülmüyor. Ya da bugünkü gibi en dipten açıyor, bi daha oraya inmiyoruz...
Konu enorton tarafından (24.02.09 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir.
görüşüm şu dur ki..bu vadede cekebildikleri kadar yukarı yapcaklar..ama nisan vadede düşüş muhteşem olucak..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu hareketin 30700-750 ye kadar sürmesini bekliyorum.Grafik ekleyemiyorum.Lakin orada bir direnç var.
Konu AMON RA tarafından (24.02.09 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri