Sayfa 26/39 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
458 sonuçtan 301 ile 312 arası

Konu: Seviyeli Tartisma Ortami

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim sikayet ediyor ben okumadim size mi geliyor sikayetler kimler sikayet etmis aciklayin.
    Mesajların sağ üst köşesindeki butonu yönetime bildirim butonudur. Buraya tıklanıp ilgili mesaj hakkında şikayet ve isteklerinizi yönetime iletebilirsiniz. Bunu sadece yöneticiler görür. Bu yüzden siz okuyamamış olabilirsiniz.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    187
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    112
    Toplam Teşekkür
    66 Yazısı Teşekkür aldı

Sn Teo, paylaşımlarınızdan ve emeklerinizden ben çok faydalandım, bunun için teşekkürü borç bilirim. Her şey gönlünüzce olsun ve diliyorumki babanız en kısa zamanda şifa bulsun.
    Live long and prosper

3. The Following 2 Users Say Thank You to Sunrise For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.405
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.394
    Toplam Teşekkür
    771 Yazısı Teşekkür aldı

ya Allah rızası için uzatmayalım, herkes görüşünü yazsın kenara geçsin, biraz daha saygı ve hoşgörü, lütfen ölümlü dünyada birbirimizi kırmayalım,

sn hellim karınca kadar hükmüm yok ama bence bu konuya kesin bir son getirin, mevzuyla ilgili yazı yazanları 1 gün dinlendirinki konu bitsin artık, veya başka bir çözüm.

herkese saygı ve sevgiyle kucaklıyorum.

5. The Following User Says Thank You to traderx For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Bu olaylar olunca nedense foruma saldırı da olmuyor. Çocuklar hergün foruma saldıra saldıra bir netice elde edemedi. Gidenler forum düşmanlarının ekmeğine yağ sürüyorlar ve onalrı amaçlarına ulaştırıyorlar.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Yer
    Manisa
    Teşekkür Teşekkür 
    2.013
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    224
    Toplam Teşekkür
    109 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olaylar olunca nedense foruma saldırı da olmuyor. Çocuklar hergün foruma saldıra saldıra bir netice elde edemedi. Gidenler forum düşmanlarının ekmeğine yağ sürüyorlar ve onalrı amaçlarına ulaştırıyorlar.
    gerek kalmıyorki Sn Vobix kaleyi içten çökertiyorlar alınıyor bir nick bir sure uyumlu yazılıyor kaynasma saglanıyor daha sonra icerdeki kilit adamlara saldırılıp bıktırılıyor sonra forum tertemiz ne yazan ne okuyan kalıyor
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    1.741
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    536
    Toplam Teşekkür
    290 Yazısı Teşekkür aldı

azcık gülelim

İletişim: mersiyk@voborsa.com

Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.

9. The Following 2 Users Say Thank You to mersiyk For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Sayın Teo,

Ben o tartışmaya sizin için girdim, ve tavırlarınızdan dolayı kızıyorum sizi demişsiniz.. Ben sizin yasaklanmanızın ardından göbek mi attım? ohh iyi oldu mu dedim? hangi sebepten beni kınadığınızı anlayamadım.

Ben şimdiye kadar forumda hep tartışmalardan ve polimiklerden özellikle kaçınan, uzak duran biriydim. Hiç kimseyi bilerek yada isteyerek asla kırmadım. İstemeyerek kırdıklarım oldu ise de özür diliyorum. Son zamanlarda tatsız olaylar yaşandı, hiçkimse kendisine dönüp de benimde hatam var demedi, hep suçlu aradı. Olaylar bu noktaya kadar geldi malesef.

Suçlu mu arıyorsunuz ? tamam ben suçluyum sizi bilmeden o tartışmanın içine sürüklediğim için. Yada Sn.Nohamura suçlu sizi haksız yere forumdan yasakladığı için.

Sn.Nohamura defalarca özür diledi, moderatörlüğünün alınmasını istedi üzgün olduğu için. Ama sizin için hiçbir değeri yokmuş bu özürlerin..

Forumda kırılan gururunuzun ve itibarınızın iadesi için, yada forumda tekrar yazmak için kelle mi istiyorsunuz? Yasaklanmanıza istemeden sebep olduğum için benim kellem ve sizi yasakladığı için Sn. Nohamura'nın kellesi.

Zaten Sn.Nohamura özür de diledi kellesini de verdi moderatörlüğüm alınsın diye.. Benim kellemi de alabilirsiniz ne diyeyim, yazmam bir daha. Zaten foruma sizin kadar emek vermiş biri de değilim.

11. The Following User Says Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    1.741
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    536
    Toplam Teşekkür
    290 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın Teo,

Ben o tartışmaya sizin için girdim, ve tavırlarınızdan dolayı kızıyorum sizi demişsiniz.. Ben sizin yasaklanmanızın ardından göbek mi attım? ohh iyi oldu mu dedim? hangi sebepten beni kınadığınızı anlayamadım.

Ben şimdiye kadar forumda hep tartışmalardan ve polimiklerden özellikle kaçınan, uzak duran biriydim. Hiç kimseyi bilerek yada isteyerek asla kırmadım. İstemeyerek kırdıklarım oldu ise de özür diliyorum. Son zamanlarda tatsız olaylar yaşandı, hiçkimse kendisine dönüp de benimde hatam var demedi, hep suçlu aradı. Olaylar bu noktaya kadar geldi malesef.

Suçlu mu arıyorsunuz ? tamam ben suçluyum sizi bilmeden o tartışmanın içine sürüklediğim için. Yada Sn.Nohamura suçlu sizi haksız yere forumdan yasakladığı için.

Sn.Nohamura defalarca özür diledi, moderatörlüğünün alınmasını istedi üzgün olduğu için. Ama sizin için hiçbir değeri yokmuş bu özürlerin..

Forumda kırılan gururunuzun ve itibarınızın iadesi için, yada forumda tekrar yazmak için kelle mi istiyorsunuz? Yasaklanmanıza istemeden sebep olduğum için benim kellem ve sizi yasakladığı için Sn. Nohamura'nın kellesi.

Zaten Sn.Nohamura özür de diledi kellesini de verdi moderatörlüğüm alınsın diye.. Benim kellemi de alabilirsiniz ne diyeyim, yazmam bir daha. Zaten foruma sizin kadar emek vermiş biri de değilim.
    jerfi.

bence herkeste birazcıkta olsa suç var.
    bendede var ,sendede var ,astatindede var ,cati abladada var ,sn nohamuradada var sn teo dada var sayın seren ı dada var kısaca hepimizde var eger biz bir aileysek tartısmasınıda bilmemiz gerek.

sanıyorum piyasanında etkisiyle herkes haddinden fazla alıngan oldu.
    İletişim: mersiyk@voborsa.com

Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.

Teşekkür Teşekkür 
    510
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    957
    Toplam Teşekkür
    340 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mersiyk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jerfi.

bence herkeste birazcıkta olsa suç var.
    bendede var ,sendede var ,astatindede var ,cati abladada var ,sn nohamuradada var sn teo dada var sayın seren ı dada var kısaca hepimizde var eger biz bir aileysek tartısmasınıda bilmemiz gerek.

sanıyorum piyasanında etkisiyle herkes haddinden fazla alıngan oldu.
    güzel yazmışsın....

ama eksikler var....eee forum o eksikleri zamanla tamamlar ve dostlar geri gelir sen üzülme....

akıllı ol yeter......
    Konu mordak tarafından (24.02.09 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    510
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    957
    Toplam Teşekkür
    340 Yazısı Teşekkür aldı

asti mutlumusun?
    bak gitmiş dostlar.....,

niye.?

cevap bekliyorum...valla uykumda geldi biraz acele etsen sevinirim.....

sizler kimsiniz.....

bu forumu yok etmeye programlananlar mı?

yoksa 3-5 sübye pardon sübyan mısınız?

herkes yaşını bilsin....erkeklerde d...ağının ölçüsünü bilsin....herkes akıllı olsun....

burda kimse 3-5 akıllı cevap ile kendini adam saymasın.....

3-5 kuruşa onurunu satmasın...

15. The Following User Says Thank You to mordak For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asti mutlumusun?
    bak gitmiş dostlar.....,

niye.?

cevap bekliyorum...valla uykumda geldi biraz acele etsen sevinirim.....

sizler kimsiniz.....

bu forumu yok etmeye programlananlar mı?
    Dostlarla kimi kastediyorsun mordak? O zaman daha net yanıt verebilirim sana...

Teşekkür Teşekkür 
    510
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    957
    Toplam Teşekkür
    340 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostlarla kimi kastediyorsun mordak? O zaman daha net yanıt verebilirim sana...
    asti gidenler...dostlar içinde sende varsın....

ama yanlış yapıyorsun.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri