Açılış 29900 ,30.000 gibi olur ama muhakkak 29500 görür uzunlar için de kesin stop noktası aşagısı çok tehlikeli
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
abi dogru soyluyorsun. fakat imkb'de buyuk tefecilerin mallari satacaklari pek keriz kalmadi piyasada!!!!
kucuk yatirimciyi mehter marsi esliginde soyup sogana cevirdiler.!!
hepsine havlu attirdilar..
simdi topu kendi aralarinda dolastiriyorlar.!!!
bundan sonrada iyice sikisan buyuk tefeciler havlu atacak!!![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
TKC:0.02 (0.15%)
TKF:0.05(0.98%)
Yeni idim kardeşiniz oldum
future dow u geçti tahminim 30050 ye çıktı![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yarın şöyle 3000 puanlık bi ters / yüz ne güzel olur
açılışta 29550 savunulur herhalde?
bakalım süpriz olacakmı ?
Telekoma aldanma..mevcut koşullar altında GAP 800 olur...ama 09:14:59 önemlii..bir de herkes gözlerini DJI ya odaklamış ama FDAX ıda görünüz..Yarın panik büyük olabilir sabaha kadar bir şeyler değişmezse...Bu bir son mu başlangıç mı
hikayenin devamı bu soruya bağlı..DJI da 6750 ve DAX da 3620 artık çok olası..belki bu hafta
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri