xu 100 son halde graf
![]()
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
tam bir hayal kırıklığı oldu bugün benim için..
5 dk flat, 15 dk flat, 60 dk flat, günlük satta.. 775 altında bar kapanışında 5-15 sata geçer, 575 de saatlik sata geçer
Konu Astatin tarafından (23.02.09 Saat 17:46 ) değiştirilmiştir.
hexen baba bu graf hala korkutuyo mu
sistem filan yok, içimden bi ses al deyip duruyor, bu borsayı uçuracak bi haber bişey bulacaklar az kaldı, al şunu sonradan yetişemeyeceksin diyor...
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sanal usdjpy shortları (94,61) 94,51 den kapattım 10 pip yeterO ne 46 çalışıyo olsun alanda hayrını görsün!
Konu AMON RA tarafından (23.02.09 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.
31100 sabah kısalara 30725 ler eklendi.. 1/3 kısa...dax a gel bostana gel
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri