pek okumadim ama eger sn teoya kitap koydu diye ceza verildiyse bu adaletli degil sadece belki uyari olmali idi. en fazla
pek okumadim ama eger sn teoya kitap koydu diye ceza verildiyse bu adaletli degil sadece belki uyari olmali idi. en fazla
Konu Dantes tarafından (23.02.09 Saat 14:09 ) değiştirilmiştir.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
dax a fena çakıyolar %1 gerı verdı tepeye göre..biz 100 ileri 100 geri formasyonundayız hala
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
hayır sn. nohamura, sizin yüzünüzden olan birşey yok.. siz adaletli olmaya çalıştınız.. lütfen görevinize devam edin, yoksa çok üzülürüz....
ama o adalet ya hep olmalı, yada hiç olmamalı.. modlarımızın biri adaletli davranıp, diğeri haklıyı, haksızı kendisi ayırt ederek ceza vermeye kalkınca sesler yükseliyor..(burada hiçbir modumuzu suçlamıyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın.. hepinizde çok değerli ve kaliteli arkadaşlarımızsınız.) sadece kesin kurallar konsun ve bu kuralları her kim ihlal ederse ceza alsın..
Bizlerde de var hata.. tartışma başladığı zaman duygularımızı kontrol edemiyoruz.. illaki birileri birilerine taraf oluyor ve konu dışındaki birkaç kişi de müdahale edince ufacık şeyler büyüyüp alevleniyor.. forumcek seviyeli tartışmasını beceremiyoruz malesef.. bende dahil..![]()
Konu jerfin tarafından (23.02.09 Saat 14:23 ) değiştirilmiştir.
30900 dan kısa açtım
30875 kısa.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Sn.Nohamura en büyük erdem kişinin hatasını kabul edebilmesi ve özür dileyebilmesidir.Sizde bu erdem fazlasıyla var.Lütfen böyle devam.Sizin gibi moderatörlere ihtiyacımız var.
hexen baba aşagı potans var mı
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri