Sayfa 24/39 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
458 sonuçtan 277 ile 288 arası

Konu: Seviyeli Tartisma Ortami

Teşekkür Teşekkür 
    1.405
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.394
    Toplam Teşekkür
    771 Yazısı Teşekkür aldı

hakkaten ya ne oluyor 2 gün boş bıraktık ne hale gelmişiz, amma kavga meraklısı forum ahalisi varmış 2 günde dünya ters düz olmuş, ayrıca az önce foruma gireyim dedim, baktım forum kapalı yazıyor, keşke akşamları forum kapansa, borsacı mileti de az kafayı dinlese

2. The Following User Says Thank You to traderx For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı cırcır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmem kaç forumdan banlanıp en sonunda buraya gelmiş kişilerden fazla birşey beklememek lazım.
    (bazıları 2, hatta 3 forum bile olabilir saymadım )

yönetim bile tartışma forumu varken burada tartışma olmasına müsade ediyor. Hayret bişey....
    HEr ne kadar benden bahsettiğniizi düşünmesem de genl bir açıklama yapayım.

Tek kelime yazım olmadığı halde SEREN I'ın geldiği forumdan iki nickimi de banladılar. ToKoBa ve VOBiX! "Bir de insanda biraz şeref olur" yazmışlar. Hayır ne şerefsizlik yapmışım onu da bilmiyorum. Voborsaya üye olmak mı şerefsizlik?

Vahşibatıdan (h....NET) da reklam nedeniyle atıldım.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

4. The Following 3 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı caretta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn. cbaykus, nickiniz neden koyu harfli acaba? moderator misiniz? oyle iseniz, su tartismalara bir son verseniz...yok degilseniz, neden nickiniz koyu harfli ?...
    Koyu renkli nickler moderatördür.

cbaykus, Nohamura, HKAYIKCI ve mersiyk.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    85
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    28
    Toplam Teşekkür
    20 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gelelim Catedral’e …istersen bu noktaya nasıl geldiğimizin kısa bir özetini geçelim, yorum katmadan. İster inan ister inanma, bunları seni rahatsız etmek için yazmıyorum. Bu amaçla yazıyor olsam, benzer durumlarda yazdığım şekilde ima ve imha kabiliyeti yüksek 3-5 cümle seçer ve onları yazardım.

1) Ben foruma önce “ vobix, de bakayım forumun palavracıları kim”, ertesi gün ise “ bu terste yakalanınca, en iyi fiyattan pozisyon kapatanlar kim” şeklinde “eğlencelik” mesajlar attım. Sen ikincisine “henüz kapatmadım bekliyorum” diye tebessümle biten mesajını seansın başlarında yazdın.. Ama aradan bir iki saat geçince birden agresif mesajlar yazmaya başladın hani şu “çakma” “nevri dönme” v.b. kelimeleri kullandığın mesajları.. Ben acaba neye kızdı deyip geçmiş mesajlarını incelemeye başladım. Geceye uzun girmiştin, Dj kötü düşmüştü, bizim seans başında düşük açılmış sonra toparlamış, o saatlerde sen tebessümlü mesajını yazmıştın ama sonra VOB feci düşmüştü. Ama bu piyasada para kaybetmekten daha doğal ne olabilir ki, Catedral buna kızmış olmaz başka bir şeye kızmıştır diye düşündüm ve mesajlara bakmaya devam ettim.
    2) Sonra üşenmedim pozisyonlarına ilgili geçmiş mesajlarına baktım son bir kaç günde J Ve orda enteresan şeyler tespit ettim..Mesela, seans kapanışına doğru DJI eksiyken ve eksilecek görünürken, geceye kısa girdiğini yazıyordun, gece DJI yükselince, gece saatlerinde “ ben şu fiyattan uzuna döndümdü” şeklinde mesajlar yazıyordun.. Bir kaç günü daha inceledim, şaşırtıcı şekilde sen hep doğru pozisyonda oluyordun J Ama doğru pozisyonda olduğunu hep gece saatlerinde veya gün içi çok net hareketler olduktan sonra yazıyordun. Cümleler bile aynıydı “ben şu fiyattan şöyle yaptımdı” J ..
    3) Şimdi beni yanlış anlama..Elbette hiç kimse işlemini yaptığı an yazmak zorunda değil..Konu şu: hiç kimse sürekli karda olmak zorunda değil ve sürekli kar ettiğini yazmak zorunda da değil J
    4) Dolayısıyla, 1 inci maddede anlattığım, kızgınlığın nedeni de ortaya çıkmıştı belirgin bir şekilde.. Catedral ilk defa zararlı işlem yapmıştı daha doğrusu kayıtlı tarihte catedralin 150 puandan zararlı bir işlemi görünmüştü L ve bunu açık etmeye catedral i farkında olmadan zorlayan bendim..yani suçlu J
    5) Gelelim Mete olayına..Bana attığın mesajda “mete nin senin klon nickin olduğunu söylemiş olduğundan” bahsetmek iftira kabul ediliyor ve forumda yasaklanma nedeni. O yüzden bu iddiadan bahsetmeyeceğim. Ancak somut bir iki tespiti paylaşalım yine. Sen ne zaman birisi ile polemiğe girsen (biri traderx idi diğerini hatırlamıyorum ) birden Mete arkadaşın da ortaya çıkıyor ve sana destek mesajları yazıyor ve karşılıklı teşekkürleşiyorsunuz bolca. Ve Mete başka zamanlarda hemen hemen hiç yok forumda..Yani Mete, 24 saat nöbette senin polemiğe girmeni bekliyor sana destek atmak için. Ne sadık bir arkadaş.. Arkadaşın Mete’ye söyle bu sağlıklı bir şey değil J Hem mete senden çok etkilenmiş olmalı, yazım tarzınız neredeyse 1 e 1 aynı J
    6) Sözün özü: anlaşıldığı kadarıyla forum ya da forumlar, senin için, ortalama bir üyeye ifade ettiğinden çok daha farklı şeyler ifade ediyor sanki. Daha açık söyleyeyim , ben hep “başrol” isterim, insanların gözünde başrolde kalabilmek içinse sürekli kazanıyor olmalıyım..diye bir algılaman olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla bazen “kazanmıyor” olduğunu farkında olmadan teşhir edenleri düşman belliyorsun.
    7) Hep yardımcı oyuncular J kullanman, son polemikte beni müfteri ilan edip, çok büyük bir kitlenin “gitme” diyeceğine emin olarak gidiyorum demen ama tek bir “gitme” mesajı bile gelmediğini görünce hırsla geri dönüp topic topic gezip bana verilen cezayı savunman, üstelik nedenini saptırman, daha once defalarca ben gidiyorum demen ama her seferinde geri dönmen (başrol oyuncusu olduğunu düşünüyorsan kapris yapma hakkında olmalı J), sponsorluğunu yaptığın herhangibiri polemiğe girince hiç gerek yokken onun saflarında bitmen (örn : traderx ve SALDIR I polemiği ve diğerleri) ve şu 24 saat seni bekleyen mete gibi arkadaşları!!! da yardıma çağırman, ben yasaklıyken bile arkamdan atıp tutmaya devam etmen, çok daha sonra başka konuda eleştiri yapan bir arkadaşa “asti” paranoyasıyla dalaşman, sana yakarışlarla geri dön demedikleri için forumu da toptan eleştirmeye başlaman, ve hatta VOBIX in DJ lotosunu bile eleştirmen(en tuhafı da bu), kendinin değerli taknik analizlerine (bunlar ayrı bir tartışmanın konusu) değer verilmediğini düşünmen ve bu durumu kınaman, günde 18 saati forum başında geçirmen v.s. v.s. senin forumla kurduğun ilişkinin pek sağlıklı olmadığını düşündürüyor bana.

Catedral: Bir .net forumu sadece bir net forumudur, sınırlı paylaşımların yeridir. Çok daha fazla anlam yüklememek gerekir. Forumda insanlar sana analizlerin için değer veriyorlar yoksa hep kazandığın yada kazanmak zorunda olduğun için değil. Analizlerin doğru çıkması da şart değil bunları yapıyor olmak bile yeterli. Dolayısıyla para kaybedince de değerin ve itibarın düşmez emin ol.

Not: Mersi nin sana destek olması ile ilgili durum, mersi nin mailindedir. kendisine sorabilirsin
    Yavrum birtanem hastayım ölüyorum 2 gündür yeni bakabildim , hadi espri yap belediye zehirledi de ,kikir kikir gül

Kuşum benim, 24 saat sen forumda mısın ki benden olmamı bekliyorsun, forumun ne moderatörü ne adminiyim, keyfime estikçe geliyorum, gelemem mi? Yoksa beni sevmiyor musun minik kuş Yoklamada yok mu yazılıyor adım?? Bu son tartışmayı kaçırmışım, sen sınava da almazsın beni, devamsızlıktan dolayı

Valla canımı sıkma, ömrümün geri kalanını sana teşekkür mesajları yollamaya adarım Yazım tarzımız aynıymış, napalım minik kuş o Türk, ben Türk, bu kadarcık fark olabiliyor, istersen ben İngilizce yazayım, Catedral de artık Arapça mı yazar Yunanca mı onu bilemem.

Üzme beni bak hala tam toparlanamadım

Teşekkür Teşekkür 
    91
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    92
    Toplam Teşekkür
    34 Yazısı Teşekkür aldı

Konuyu tekrar alevlendirmek istememiyorum.

Bütün olanlar benim yüzümden oldu.... Ceza veren benim..... Sayın Hellimden özür diliyorum yetkimin alınmasını istiyorum...Üzgnüm.

Teşekkür Teşekkür 
    222
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    166
    Toplam Teşekkür
    62 Yazısı Teşekkür aldı

forum yönetimi neye hoşgörü gösterip göstermemesi gerektiğini ayarlayamıyor...

küfür et ortalığı karıştır, 3-5 gün sonra tekrar gel, küfür et ortalığı karıştır başka nickle tekrar gel. bu durum 5-10 kere tekrarlanıyor ve yönetim buna ses çıkartmıyor.

3 kere ceza alanın üyeliği iptal edilip tekrar kabul edilmemesi lazım. başkalarına küfür etmek bu kadar kolay affedilebilecek bir olay mı? normal hayatınızda size ikide bir küfreden biriyle görüşür müsünüz?

9. The Following 3 Users Say Thank You to bien For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.246
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.878
    Toplam Teşekkür
    1.116 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumların amacı paylaşımdır.Buradaki tüm arkadaşların da bu şekilde düşünmesi gerekir.
    Ama her zaman tarih tekerrür ediyor, Bir yerlerde iyi bir şeyler yapıldığı zaman
    bunu karıştırmak için hemen karşıt bir gurup oluşuyor.

Ben hayattım boyunca hiç kimsenin beni uyarmasına gerek görmedim, kimse bana
    yaptığımın yanlış olduğunu söylemedi,Bunun sebebi kelimelerimi doğru seçmem,
    Ve karşıdaki kişinini yerine kendimi koymamdan kaynaklanır.
    Beni birisinin cezalandırma isteğini saçma buluyorum.bana özelden mesaj yazılsa idi,
    ben kendim gereğini yapardım.

Gerek diğer forumda gerek bu forumda hep özverili yazılar yazdım.Hep katkım oldu,
    Bunu yaparken de bir diyet beklemedim.
    Ben diğer Forumda Mbm ve diğer arkadaşlarımıza hakkız bir davranış olunca,
    tepki gösterdim.En ağır cümleler yazdım, dönemin yöneticisine.
    O arkadaşım bile bana ceza vermedi, ve bu kararı aldığını söyledi,
    Patron sizsiniz dedim ayrıldım, dileseydim , oraya her an bağlanabilirdim.
    Çünkü atılmadım.
    Bu dağılan diğer taraftaki gurubu, msn altında topladım, ortak karar aldık,
    ve buraya geldik.
    Buranın biz gelmeden önceki hali , diğer foruma göre zayıftı.
    Mbm,catedral,Selçuklu,Furkan,Ben,Vobbook,Amon Ra, ve Hülya ile tüm gücümüzle
    buraya emek verdik.
    Bizlere arkamızdan küfür edenler, baktılarki olmadı, bazı arkadaşlarımız
    cevap veremediği halde , o forumda, olumsuz yazmaya devam ettiler.
    Neticede kendileri de oradan atılınca, başka nicklerle buraya geldiler.
    Hoşgeldiler, gelene bir şey demeyiz,
    Ama bakıyorumki,oradaki bize karşı tutumları hiç değişmemiş.
    Ben ceza alacak bir şey yazmadım.Adam eşime,anama ve babama hakaret etti,
    Ben ceza aldım, gerekçesi tarafsızlık mış.Halbuki,tarafsızlık yapayım
    derken taraflı davranan Moderatör arkadaşımız özür diliyor.
    Bu özür benim için hiç bir değeri yoktur.
    Ben daha yalama olmadım, bu yenilir yutulur bir şey değil.
    Diğer adam kaşarlanmış, eminim yeni nick almıştır,halen yazıyordur.
    Ben bu şekilde bu forumda devam edemiyeceğim.
    Tüm dostlarımdan affımı rica ederek, kalbini kırdığım bazı dostlarımdan özür dilerim.

Bu arada SAyın Jerfin, insanın biraz omurgası olur,
    Ben bu tartışmaya sizin için başladım.bakıyorum, hemen beni bırakıp,
    aa niye oldu acaba falan yazmışsınız.Kınıyorum Sizi.

Herkese Bol tradeler ve bol kazançlar.
    Tahtalarda görüşürüz.

Hakkkının geçtiğini düşünen varsa helal ederse memmun olurum.
    Ben herkese helal ediyorum...
    Teoman abi biz seni çok sevdik! Kendi adıma hakkım helal olsun.Verdiğin karardan döndürmek mümkün olsaydı keşke neredeyse 2,5 yıldır tanışıyoruz az çok birbirimizi tanıdık.Ama şunu istiyorum senden lütfen irtibatı koparmayalım.
    SENİ SEVİYORUZ GÜZEL İNSAN!

11. The Following 7 Users Say Thank You to AMON RA For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    93
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    31
    Toplam Teşekkür
    23 Yazısı Teşekkür aldı

Forumların amacı paylaşımdır.Buradaki tüm arkadaşların da bu şekilde düşünmesi gerekir.
    Ama her zaman tarih tekerrür ediyor, Bir yerlerde iyi bir şeyler yapıldığı zaman

Beni birisinin cezalandırma isteğini saçma buluyorum.bana özelden mesaj yazılsa idi,

Gerek diğer forumda gerek bu forumda hep özverili yazılar yazdım.Hep katkım oldu,
    Çünkü atılmadım.
    ve buraya geldik.
    buraya emek verdik.
    Tüm dostlarımdan affımı rica ederek, kalbini kırdığım bazı dostlarımdan özür dilerim.

Tahtalarda görüşürüz.

Sayın teo,
    Kararınıza saygı duyarım.
    Ama kendi adıma konuşayım, ben sizin fikirlerinizden, düşüncelerinizden, yaklaşımınızdan gerçekten faydalanıyordum.
    Gitmenizi gerçekten istemem.(Ki bunu söylerken özveri ile emek veren herkes için aynı düşüncedeyim)
    Kararınızı yeniden değerlendirmenizi dilerim kendi adıma.
    Saygılar...

13. The Following 2 Users Say Thank You to poyraz For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

Çünkü atılmadım.
    ve buraya geldik.
    buraya emek verdik.

Tahtalarda görüşürüz.

helal olsun tabi senin teknik analize inandıgın donemde ogrendim ben yazılarından teknikle ilgili ne biliyorsam(çok az biliyorum ama ışık tutabiliyorum kendime) dokumanların sayesinde aamaa para kazanıp kaybetmek artık cokta onemli olmuyor aldıgımı veriyorum aldıgımı veriyorum cebimden cıkmasın yeter birde burada huzurlu bir ortamda yazıları okuyayım birkaç tebessum edeyim günün yorgunlugundan sonra bu yetiyor bunuda en güzel sizlerin yazılarını okurken hissediyorum ilk borsa camiasında nette tanıştıklarımın yazılarını (digerleri alınmasın lütfen bu farklı) buyuzden bırakmanı istemiyorum biraz dinlen ama yine gel ...

15. The Following 4 Users Say Thank You to furkan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Sizin yasaklanmanızdan sonra en çok tepki verenlerden biri de bendim..
    bu cümlenize gerçekten çok üzüldüm..

özür kabul etmem demişsiniz, özrü kabul etmek de bir erdem ve olgunluktur sn.teo.. ama görüyorum ki siz bu olgunluğa sahip değilmişsiniz..

17. The Following User Says Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.525
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.643
    Toplam Teşekkür
    863 Yazısı Teşekkür aldı

anlasılan yıne tartsma günü olcak bugun..of kare of diyorum artık..syn teo hep aynı şeyi söyluyorum..paylaşan kimsenin gitmesinden yana degılım.bu da beni üzüyo acıkcası..cunku bu anlamda katılan degerler olsturuyo forumu..her ne kadar teknikten cok anlamasam da yorumlarınızı okuyarak (tabi burda bu anlamda paylasımda bulunan herkesi takdir ediyorum yanlıs anlasılmasın) az da olsa bişeler ogrenmeye çalışıyodum.fakat tavrınıza da katılıyorum.kasabanın şerifi sadece yıldızla olunmuo..adalet koyucunun bazı noktaları cok iyi süzmesi lazım.ama bılmeyebilir.ogrenede bilir zaman ıcnde.fakat buna gösterilecek sabır da kişilere göre degıskenlık gosterebilir..yani özetle kural koyan kişi duygusal olamaz.terazının bi kefesı duygusallgı üstüne alırsa o denge hep şaşacaktır.kural ne ise o uygulanırsa bu ve benzeri sorunlar bi daha oluşmaz.ve herkes de artk moderatörlerin daha dikkatli olcagına güvenmelidir,öylede olacaklardır eminim.aksi halde zaten yazmanın hıcbı anlamı yok..
    Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield

19. The Following User Says Thank You to marakes For This Useful Post:

Yer
    Dow Amcanın Kulubesi
    Teşekkür Teşekkür 
    187
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    166
    Toplam Teşekkür
    88 Yazısı Teşekkür aldı

sn teo bu foruma cesitli topiklerde en fazla destek verenlerden ve yararli olanlardan ne zaman yardim istesem bana ve digerlerine cok degerli yardimlar ve destekler verdi. (kendi hayatimda bile boyle yardim eden gormedim) diger forumdada okurdum kendisini. burasi boyle bireylerle degerli hale geliyor bunun farkinda degilmiyiz. lutfen kayitsiz kalmayalim.
    sne teonun yazisini okuyunca cok uzuldum.
    Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
    Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

21. The Following 4 Users Say Thank You to Dantes For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri