bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı
o kırmızı renklere her degdiginde long poz aldım... inş. turşusunu kurdurmazlar bana.. elimde patlamaz inş.. Bu işler birazda nasip kısmet ...
insallah dilegidiniz gibi olur.
o kirmizi renkler nedir tam anlamadim ama evet yukariya donmek istiyor son 2-3 gundur ama disardia hava cok kotu (kotu kavrami tabi tartismali borsa icin) olmuyor onlarda gaplarla para kazaniyorlar muthis. mesela cuma gunu cogu kimsenin kollari bacaklari gitmistir. cok kotu bir durum aslinda. gun ici trade yada gun sonunda poz tasimayi bile cok zor hale getirdiler. 100 puana razi hale getiryorlar aslinda bu tip sıkısık durumlarda biraz daha yukaridan bakmak lazim gibi geliyor bana.(sn shibumi nin belirttigi gibi)
bence yanlisin en buyuk sebeplerinden biri su: beynimizde okuduklarimizla duyduklarimizla bir inanc yaratip ona daha cok inanmak icin belirti ariyoruz kural belirti cok zaten birtane yakalayinca hee tamam deyip poz aliyoruz.
bir tanidigim vardi 1 ay sadece fiat hareketine gore hic bir indikator su bu kullanmadan (sn teonun kulaklari cinlasin) metastocku matriksi bile bilmeden aldi satti( yeni basladigi ay) butun islemlerinde kazandi. daha sonraki ay forumlardan indikatorleri ogrendi kafasi karisti bir daha hic kazanamadi desem yeridir bildigim kadariyla.kissadan hisse.
Konu Dantes tarafından (22.02.09 Saat 11:13 ) değiştirilmiştir.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri