Vob Trader Nickli Üyeden Alıntı
tamam haklısın da olayla alakası yokken teoman bey gökhanın yazısını alıntıladı varoş güzeli diye kendisini olaya müdahil etti. beni kastaderek sokak çocuğu dedi. buradaki tartışmada kendisi müdahil değildiki. yönetime bildiriyoruz mesaj hala duruyor. sonra adam küfürü edip yasaklanıyor. tamam küfür olayı yanlış da fitil ateşlemek de olmaz ama.
Vob trader senin hakkındaki tüm olumsuz düşüncelerimi catedral düzeltti, artık ben sana farklı bakıyorum.
Gençsin ,delikanlısın, hızlı trade yapıyorsun hepsi tamam..
Duygularını ifade etmek hakaret etmek değildir.Hele hele ana babaya eşine saldırmak, acizliktir.
Burada sana bunu söylememin nedeni,atasözü altında yanlış bir kelime seçmendi,
karşında bir bayan var, burda yazacağın tek şey, en bu anlamda kullanmadım demekti, ve olayı kapatmaktı.
Diğer çoçuk bir hastanelik vaka..
Gelir yakında yine,
benim seninle bir problemim yok.
Yanlış anladıysan ben özür dilerim senden...
Sevgiler...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri