Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Bu kamulaştırma bildiğimiz el koyma yavf yeni sözcükler girmesin literatüre.Bu arada dow kapanış beklentim Sert alış geleceği yönünde.Erken sevinmeyün ayucuklar siz gidi boğa kanından beslenen vahşiler.Bu arada hamdolsun battım.![]()
BERKSHIRE HATHAWAY INC. REGISTERED SHARES B DL -,1 (900567) 19:02:44
1.816,00
-10,45%
- Gattung:Aktie
- Branche:Mischkonzerne
- Währung:EURO
- ISIN:US0846702076
WerbungDEPOTKOSTENKILLER! Aktien ordern schnell und billig. Nur 5€* pro Order 0,-€
Depotgebühr, 0,-€ Limitgebühr, 0,-€ Mindesteinlage. www.flatex.de
Chart
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Bizim vob bu akşam mal aldılar.Vobun bilmediği olmaz.Bu gece dow eminim artacak.Poz yok ama artmalı.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
düşüş bitmek üzeredir gerisi palavradır.
7200-7400 arası alım bölgesidir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri