uzlaşmalarla geldikçe ekliyorum ne var ne yok uzunum geceye. don gömlek atlet![]()
uzlaşmalarla geldikçe ekliyorum ne var ne yok uzunum geceye. don gömlek atlet![]()
Konu Vob Trader tarafından (20.02.09 Saat 18:11 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
sistemleri yine ala getiriyorlar genelde sonraki gün hep ters başlıyoruz
vadeli dow ve fdow için sabahki kafamdaki plan işliyo.....
son yarım uzunu 30025den yaptım.........
geceyede uzun kalacagımı deklere ettim....
vursalarda aşagı benim açımdan problem yok....
gece yeni uzunlar için hala çok riskli.....
herkese iyi haftasonları........
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bukadarda göstere göstere yapılmaz yaa sistem ala geliyor mecbur uzun kalıcaz
Zamanında kapatmışım shortları piyasayla inatlaşılmaz. Zaten sistemim flata geçti şu an. Pazartesi yeni sinyalle devam ederim artık uçan kaçan yok.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Kısa- Dj.- 7320
ayuluga devam, elbette..
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Geceye full kısa...
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
başladığımız yere döndük..
30 dk lık periyotta güzel bir al sinyali geldi..
uzadık yine..
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)
Yer imleri